Reality-miljonair gezocht ivm moord Playmate

Miljonair Ryan Alexander Jenkins wordt gezocht in verband met de moord op Playboy-model Jasmine Fiore. De 28-jarige Playmate werd naakt gevonden in een koffer in Los Angeles. Jasmine was vrijdagavond voor het laatst gezien in haar woning in Hollywood. De 32-jarige canadees Ryan Alexander Jenkins gaf haar zaterdagavond als vermist op, maar na deze aangifte is ook Jenkins spoorloos.

Jenkins was een van de deelnemers in de Amerikaanse Realityshow Megan wants a Millionaire. Dit programma wordt momenteel nog uitgezonden op de Amerikaanse televisie. De deelnemers aan deze show moesten minimaal een miljoen op hun bankrekening hebben staan. Jenkins zou een investeringsbankier zijn.

Het stel zou elkaar ontmoet hebben in Les Vegas en zou inmiddels zelfs in het huwelijksbootje zijn gestapt met de Playmate. Het lichaam werd zaterdagochtend al gevonden door een man die het vuilnis doorzocht op bruikbare artikelen. Ze zou gewurgd zijn.

Lees ook:Vermoedelijke moordenaar Jasmine Fiore pleegt zelfmoord
Lees ook:Playboy model Paula Sladewski gevonden in vuilcontainer
Lees ook:Zimra Geurts is ‘Playmate van de Wereld’
Lees ook:Jasmine Sendar sexy covermodel Panorama
Lees ook:Nederlandse Playmate Iris Bakker in Duitse én Amerikaanse Playboy

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Reality-miljonair gezocht ivm moord Playmate

  1. Pingback: Vermoedelijke moordenaar Jasmine Fiore pleegt zelfmoord | Glamour

  2. Pingback: HORROR: Playmate in stukken gehakt door miljonairs-ex | Seks.blog.nl

  3. Pingback: Playboy model Paula Sladewski gevonden in vuilcontainer | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>