Vermoedelijke moordenaar Jasmine Fiore pleegt zelfmoord


Miljonair en realityshow deelnemer Ryan Jenkins is dood gevonden in een motel. Hij werd verdacht van de moord op zijn vrouw, Playmate Jasmine Fiore. Jenkins lichaam werd gevonden in het Thunderbird Motel in Hope, Canada.

Zijn lichaam werd gevonden door personeel van het motel. Hij zou zichzelf verhangen hebben. Hij werd op 20 augustus verdacht van de moord op zijn vrouw, Jasmine Fiore. Haar lichaam werd gevonden in een koffer op 15 augustus. Haar vingertoppen waren afgeknipt en haar tanden verwijderd, waarschijnlijk om identificatie moeilijk te maken. Fiore werd uiteindelijk geïdentificeerd met behulp van de unieke serienummers van haar borstimplantaten. Jenkins had eerder meegedaan met de realityshow Megan wants a Millionair. Het stel was nog maar kort getrouwd.

Lees ook:Reality-miljonair gezocht ivm moord Playmate
Lees ook:Playboy model Paula Sladewski gevonden in vuilcontainer
Lees ook:Jasmine Sendar sexy covermodel Panorama
Lees ook:Dood Brittany Murphy geen misdrijf, wel medicijnen
Lees ook:Resten Natalee Holloway gevonden?

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vermoedelijke moordenaar Jasmine Fiore pleegt zelfmoord

  1. Pingback: HORROR: Playmate in stukken gehakt door miljonairs-ex | Seks.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>