Miljonair parkeert Bugatti van 1,8 miljoen… in meer!

Een Amerikaanse miljonair heeft zijn gloednieuwe Bugatti Veyron – ter waarde van 1,8 miljoen euro – geparkeerd in een meer. Er is niet bekend hoe hard de man reed, maar met een auto als deze zal dat niet heel erg zacht zijn geweest. Volgens de man zelf werd hij afgeleid door een laagvliegende pelikaan. Het hele voorval is inmiddels te zien op een filmpje op Internet en wij kunnen daar toch echt geen pelikaan op ontdekken. Jullie wel? Zie het filmpje hieronder…


Zie ook hoe de auto uit het water wordt gehaald…

Lees ook:Michael Jackson leeft! (zie video)
Lees ook:Filmpje: Schokkende beelden uit Apeldoorn
Lees ook:Eerste beelden Playboy shoot Patricia Paay
Lees ook:Peperdure Ferrari belandt in Winschoterdiep
Lees ook:Jelka van Houten boos op Novum (zie video!)

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Miljonair parkeert Bugatti van 1,8 miljoen… in meer!

  1. David

    Tjonge, jonge, jonge, erg dom hoor! Een goede relatie van mij, Johan de Groot, reed een proefritje op de A6 te Lelystad, met zijn nieuwe Ferrari 360 modena. Hij verliet daarbij veel te hard de snelweg en lanceerde zijn hagelnieuwe Ferrari zo de afrit af. Resultaat was dat de Ferrari total los. Gelukkig had Johan de Groot geen verwondingen opgelopen, echter alleen wat kneuzingen en een mooi verhaal bij de borrel!

      /   Reply  / 
  2. Nick

    Volgens Quote rijd Johan de Groot ook in een Audi S8

      /   Reply  / 
    1. Job

      Johan de Groot rijd tegenwoordig rond in een zwarte Bentley!!

        /   Reply  / 
  3. Bram

    Ik ga ook regelmatig om met heer de Groot. Hij is inderdaad vermogend maar hij gedraagt zich daar niet naar. Ik snap dan ook totaal niets van waarom iedereen op deze site zo interessant doet over Johan de Groot?

      /   Reply  / 
    1. Dennis

      @Bram, het is helemaal niet intressant doen, maar mensen willen nu eenmaal weten hoe goed het met iemand gaat en dus ook hoeveel miljoen iemand heeft! Weet jij dan wel hoeveel miljoen Johan de Groot heeft. Johan de Groot staat wel te boek bij Quote!!!!!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>