Filmpje: Schokkende beelden uit Apeldoorn

Een auto die in volle vaart door de menigte langs de voor Koninginnedag afgezette route in Apeldoorn reed, heeft 17 slachtoffers veroorzaakt, van wie er inmiddels vijf zijn overleden. Een verschrikkelijk voorval dat voor altijd een stempel op Koninginnedag zal drukken. Op onderstaand filmpje de gruwelijke beelden van het publiek dat aangereden werd. De dader zou inmiddels hersendood zijn.

WAARSCHUWING! Let op, onderstaande beelden kunnen als zeer schokkend ervaren worden. Mensen die over de weg vliegen, schreeuwende mensen, reanimatie en meer!

Voor meer filmpjes kijk op filmpjes.blog.nl

Lees ook:Karst Tates vandaag begraven
Lees ook:Dader Karst Tates overleden
Lees ook:Peter R. de Vries: ‘Dader moord Marianne Vaatstra opgepakt’
Lees ook:‘Twaalf doden bij schietpartij prèmiere Batman The Dark Knight Rises’ (zie video!)
Lees ook:De livestream beelden van de Michael Jackson Memorial

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Filmpje: Schokkende beelden uit Apeldoorn

  1. Karin

    Wat een slagveld. Koninginnedag zal nooit meer hetzelfde zijn; dat klopt… vannacht had ik dat al; laatste koninginnedag. In elk geval in deze vorm, denk ik. Het wordt ook een herdenkingsdag. Balkenende heeft het er al over om over koninginnedag in de toekomst na te denken.

      /   Reply  / 
    1. Angel Mulder Auteur

      Maakte iedereen zich eerst nog druk dat Beatrix vandaag af zou treden. Nu kunnen we ons beter afvragen of er ooit nog een Koniginnedag zal komen om hele andere redenen :(

        /   Reply  / 
  2. olaf

    In wat voor een wereld leven we eigenlijk.
    Het ergste is dat het een creatie van ons zelf is,we vinden elkaar niet meer waardig en we doen maar elkaar afmaken aslof het niets is.
    De wereld is rot ik hoop dat ie ontploft.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Werd dader Apeldoorn neergeschoten tijdens rit? | Glamour

  4. Rob

    Tragisch dat dit is gebeurd. En welke straf voor de dader die blijkbaar bewust deze aanslag heeft gepleegd is juist. Ik hoop dat, ongeacht zijn situatie, dat hij voor het leven achter slot en grendel gaat. Water en brood niets meer en niets minder. Ik hoop dat hij dan de honderd haalt. Geen enkele aandacht meer aangeven. Zijn moment of fame is voorbij. Nu mag hij zich alleen in zijn eigen omgeving bedenken voor wat hij gedaan heeft. Koninginnedag vooral blijven vieren! Ondanks de tragedie die vandaag heeft plaatsgevonden.

      /   Reply  / 
  5. P.VROOM

    LANG LEVE DE CRIMINELEN EN GESTOORDEN .
    dEZE MAN KRIJGT EEN ZWARE STRAF HAHAHAHHAAHAH .
    DE KLERE DE MENSEN DIE DIT DOEN AAN DE GALG .
    GEEF DE POLITIE MEER VRIJHEID HAD DIT NIET GEBEURT
    kOST DEZE MAN DE NEDERLANDSE BURGER WEER EEN HOOP GELD LEEG HEM EVEN PERONGELIJK OM GEEN PROBLEEM .

      /   Reply  / 
  6. P.VROOM

    rOTTEN ZOOITJE GEERT WILDERS HELP ONS TEGEN DIT SOORT MENSEN GEEF ONS VRIJ HEID EN ………………………………………………………..

      /   Reply  / 
    1. Henkie

      Hoe kun je nu de politie meer mandaat geven en tegelijkertijd om meer vrijheid vragen. Dat is dus in contradictie met elkaar. Bovendien is eigenrichting ook strafbaar, en bent u hypothetisch ook de wet aan het overtreden indien u gehoor zou geven aan uw eigen oproep. Ik snap verder niet wat Geert Wilders of welke politicus dan ook hier mee te maken heeft. Analogiëen als bij Pimmetje (kogel kwam van links, auto van rechts (want Geert had het niet zo op het koningshuis of weet ik veel) vind ik persoonlijk dan ook pervers.

        /   Reply  / 
  7. Pingback: Dader Karst Tates overleden | Glamour

  8. Gwen

    Verschrikkelijk!!!!!!!!!!!
    dat doe je niet.
    dan ben je gewoon niet goed in je hoofd.

      /   Reply  / 
  9. Willem

    Nou, hij is er zelf ook aan bezweken. Wat wou hij doen? met een suzuki swift een BUS omverduwen? debiel, ik vind het jammer dat ie overleden is, komt hij er verdomme nog makkelijk af ook!

      /   Reply  / 
  10. Hugues Pope

    Jaahhhh,

    Allereerst natuurlijk mijn afgrijzen voor dit soort slachterijtaferelen, en mijn oprechte steun aan familie en vrienden van de slachtoffers !

    Maar er is meer ! Want gaat u maar eens een beetje of verder terug in de geschiedenis van de mens … er zijn logio voorbeelden van “soortgelijke” ongelukken. Er is een hele lange reeks van wel of niet als zodanig gepleegde aanslagen en/of moorden op ‘s werelds prominente figuren. Hoe vaak blijkt dat dit gedaan is door een onstabiele en ontwortelde persoon ? Dit soort profielen worden door het “klootjesvolk” beter geaccepteerd.

    Ik heb natuurlijk geen bewijzen dat het vermeende kogelgat er werkelijk eentje is, maar het zou mij niet verbazen dat – gezien de inslaghoek van het gat in de carroserie (van linksachter erin => en dus op de hoogte van het hart het lichaam inkomend) – dit schot is gelost voordat de dader de barrieres doorbreekt en hij inderdaad met hoge snelheid in een soort van lichaamsverkramping het gaspedaal indrukt. Wij zullen nimmer weten wat er werkelijk is gebeurd, dat kunt u wel van mij aannemen. Het zakje is mooi afgehandeld.

    Ik zeg altijd : U zult uw eigen ervaringen moeten opdoen en nooit meer klakeloos geloven wat er op ons aan informatie afkomt via een of ander medium, zonder uzelf de volgende vraag altijd te zullen stellen : “Wie is erbij gediend mij de informatie op dit moment toe te schuiven, en waarom ?” (zoals bij dit “ongeluk” wat is de achterliggende reden van deze “schijnbaar” geisoleerde daad van Karst Richard Tates, want toeval bestaat eenvoudig NIET !)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>