De Beckhams willen huis George Clooney kopen

De Beckhams hebben al flink wat huisjes (naar verluid twintig) verspreid over hele wereld, maar blijkbaar is dat nog niet genoeg voor ze. Nu hebben ze hun oog laten vallen op de Italiaanse villa van George Clooney aan het Comomeer (zie foto hierboven).

Het stel verbleef al eens in het huis van Clooney en nu hij besloten heeft om het miljoenenpand te verkopen, zijn de Beckhams er als de kippen bij. Clooney wil het huis, met maar liefst dertig slaapkamers, verkopen, omdat het huis hem te weinig privacy biedt. De Beckhams zitten daar blijkbaar niet mee en vinden het huis uitermate geschikt voor hun gezinnetje. Het stel zou een bod op het huis hebben gedaan, maar ze zijn niet de enigen: een Russische miljardair zou ook interesse in het huis hebben. Clooney blijft wel in de buurt wonen, want hij is al op zoek naar een nieuw optrekje in de regio. Hij zou zijn oog al hebben laten vallen op een klein kasteeltje…

Lees ook:Robbie Williams verliest een miljoen op huis
Lees ook:Jenson Button (F1) doet bod van 6 miljoen op huis Robbie Williams
Lees ook:‘Coke-rel’ tussen Ancilla Tilia en Gordon
Lees ook:Victoria’s Secret haalt Kate Upton uit de archieven
Lees ook:Ook zangeres Do in de ellende door faillisement

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>