‘Connie en Hans Breukhoven bestolen door dochter’

Aan alle ellende die de familie Breukhoven het afgelopen jaar heeft meegemaakt, lijkt geen einde te komen. Diverse media melden dat de kluis van de Wassenaarse villa van de familie leeggeroofd is. Alsof dat nog niet genoeg is, gaat het gerucht dat dochter Constanza en haar vriend dit gedaan zouden hebben.

Volgens RTL Boulevard zitten Constanza en haar vriend al geruime tijd vast in verband met de diefstal. Dit zou de reden zijn waarom Connie momenteel voor de twee kinderen van het stel zorgt. Eerder liet Conny weten op de twee te passen in verband met een verhuizing van het stel. De waarheid lijkt dus anders te liggen…

De diefstal zou hebben plaats gevonden toen Constanza met haar vriend tijdelijk in de villa verbleef en Hans op zakenreis was. Na zijn terugkomst ontdekte hij dat zijn privékluis, die zich op een geheime plek in de villa bevindt, vrijwel geheel was geplunderd. Er zouden onder meer kostbare horloges en geld verdwenen zijn. Sporen van een inbraak waren er niet, toch hield het stel vol dat er moest zijn ingebroken. Van de buit is nog niets teruggevonden, maar zowel Constanza als haar vriend zouden nog steeds vast zitten.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Constanza Breukhoven niet de bak in!
Lees ook:‘Constanza Breukhoven werkt als webcamgirl’
Lees ook:Tien maanden cel eis voor Constanza Breukhoven door OM
Lees ook:Ex Constanza Breukhoven beschuldigd van diefstal
Lees ook:Rebecca Loos: van Glamourbabe naar Mama

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Connie en Hans Breukhoven bestolen door dochter’

  1. HELENA DE VETTE

    JA CONNIE OUDERS KUNNEN ZO SLECHT ZIJN…HUN KINDEREN TE GEBRUIKEN HET SPIJT MIJ HEEL ERG VOOR JOU LIEFS HELENA ZIT HELAAS IN DE GENEN!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>