Doodsbedreiging per email voor Koningin Beatrix


Bij de Nederlandse zender Omroep Brabant is een email met doodsbedreiging binnengekomen voor koningin Beatrix. De afzender vindt dat de Nederlandse koningin verantwoordelijk is voor de dood van miljoenen Irakezen en Afghanen.
Omroep Brabant heeft de email doorgegeven aan de politie. Deze vermoedt dat het gaat om een ‘gestoorde man’, die vaker dreigmails stuurt. Toch wordt de bedreiging serieus genomen door het drama in Apeldoorn tijdens Koninginnedag vorige maand.

De mail met de titel ‘Vernietig Beatrix met Bilderberg’ werd ondertekend met de naam Daan Kleinpenning. Ook wordt in de dreigmail verwezen naar Shell en de Bilderbergconferentie die deze week in Athene wordt gehouden. De koningin staat op de gastenlijst van de Bilderbergconferentie in Athene die gisteren van start ging. Prins Bernhard, was in 1954 een van de initiatiefnemers van de eerste Bilderbergconferentie. Aanleiding voor de conferentie was de verslechterende verhouding tussen de Verenigde Staten en Europa. De Bilderbergconferenties, bijgewoond door politici en toplieden uit het bedrijfsleven, zijn altijd met veel geheimzinnigheid omgeven. Pers is niet welkom en er worden nooit mededelingen gedaan over wat wordt besproken.

De afzender van de email kan worden vervolgd voor bedreiging of belediging van een staatshoofd.

Lees ook:Koningin Beatrix is vandaag 72 geworden
Lees ook:Wederom doodsbedreiging voor Koningin Fabiola
Lees ook:Koningin Beatrix houdt toespraak om 19:00 uur: Troonafstand?
Lees ook:Video: BN’ers over aftreden Koningin Beatrix
Lees ook:Lucky TV blundert met filmpje over ‘dood Beatrix’ (zie video)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Doodsbedreiging per email voor Koningin Beatrix

  1. ms

    niet raar van mij mogen ze per direct opstappen,,door hun ben ik mijn leven niet zeker en proberen ze op alle manieren de graal te stelen holland de samenleving ,is absoluut zonder koningshuis oranjes ze hebben heel veel bloed aan hun handen ,,,,hier met dat paleis!!! mij kennen ze al ,,maar ik ken hun zwakke punten en ik heb niks te verliezen en rust pas als ik hun behandeld heb zoals ze bij mij dat hebben gedaan ,,

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>