Prinses Beatrice loopt marathon

 The Young Victoria Screening - 2009 Toronto International Film Festival

Prinses Beatrice, de 21-jarige dochter van Prins Andrew en Sarah Ferguson, zal in Engeland de eerste Royalty zijn die de marathon gaan lopen. Met een bodyguard in het kielzog zal ze waarschijnlijk de Virgin London Marathon gaan lopen op 25 april a.s. Dit meldt  de Britse krant The Daily Mail vandaag.

De prinses loopt de marathon voor een goed doel. Ze wil hiermee geld ophalen voor Children In Crisis, een doel opgericht door haar moeder, Duchess of York Sarah Ferguson. Ze heeft geen tijd waarin ze wil finshen, ze is al blij als ze de marathon uit kan lopen. Het paleis is echter niet blij dat de prinses mee wil lopen, ze maken zicg zorgen om haar veiligheid. Er zullen extra politiemensen ingezet worden langs de route. Beatrice zou al enkele weken aan het trainen zijn in het Londense Hyde Park. Ook Beatrice’s vriendje Dave Clark zal met de marathon meelopen.

Foto: vlnr Eugenie, Sarah en Beatrice

Lees ook:Fergie ontslaat personeel… en gaat op vakantie!
Lees ook:Do gaat de Marathon van New York lopen
Lees ook:Video: Sarah Ferguson corrupt
Lees ook:Glamourcam: Veel Glitter & Glamour op de Miljonair Fair VIP-night
Lees ook:Hans Breukhoven kiest voor minnares

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>