Video: Sarah Ferguson corrupt

File photo of the Duchess of York Sarah Ferguson in Los Angeles

Heel Engeland valt momenteel over Sarah Ferguson. Gisteren werd bekend dat de voormalig schoondochter van Koningin Elizabeth een zakenman een half miljoen pond vroeg om een afspraak te regelen met haar ex-man Prins Andrew.

News of the World filmde Ferguson, die een ontmoeting had met een undercover journalist die zich uitgaf voor een zakenman. Op de film is te zien hoe ze een voorschot in ontvangst neemt van 40.000 dollar en de man belooft dat “als jij voor mij zorgt, hij [Andrew] voor jou zal zorgen”. De krant had een tip gekregen van een bekende van het Koninklijk Huis.

Prins Andrew is sinds enige jaren handelsvertegenwoordiger van het Verenigd Koninkrijk. Ferguson en de prins scheidden van tafel en bed in 1992 na een huwelijk van zes jaar, maar ze bleven bevriend en voedden hun twee dochters gezamenlijk op. Verwacht wordt dat deze nauwe band door deze onthulling onder druk zal komen te staan.

Het is duidelijk dat de prins niets van de praktijken af wist. In de video zegt Ferguson dat Andrew “witter dan wit is”. “Hij zal nooit ergens een cent voor aannemen.” Ferguson zou deze praktijken uithalen, omdat ze volgens haar compleet blut is. Ondanks dat ze claimt blut te zijn, verkeert Ferguson in de kringen van de rich & famous. Zo is multimiljonair Simon Cowell een van haar beste vrienden. Zie de video hieronder.

Lees ook:Sarah Ferguson opent Miljonair Fair
Lees ook:Maurits en Marilene niet bij Koninginnedagviering i.v.m. dood Duitse prins
Lees ook:Video: Geheime dochter Prins Bernhard spijt van onthulling
Lees ook:Prinses Beatrice loopt marathon
Lees ook:InXs-zanger woont in zijn auto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>