De 10 hotste prinsen en prinsessen

Netherlands Celebrates Queens Day

Deze week hadden we de tien meest sexy vrouwen ter wereld (volgens FHM UK) voor je. Speciaal voor Koninginnedag hebben wij besloten onze eigen top 10 met mooiste prinsen en prinsessen voor je op te stellen, zowel de mannen als de vrouwen. Wat dachten jullie van de volgende tien Royals? 1. Prins Maurits

Schermafbeelding 2010-04-30 om 15.13.22

Onbetwist onze nummer 1. Helaas moest hij vandaag ontbreken op de Koninginnedagviering in Zeeland en wat hebben we hem gemist! Onze mooiste prins. Helaas niet meer vrijgezel, maar hij heeft ook een ontzettend leuke vrouw, wat veel goed maakt. Prins Maurits is de oudste zoon van Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven. Hij is getrouwd met Prinses Marilène en heeft drie kinderen, Anna, Lucas en Felicia. 2. Prins Carl Philip

Nobel Prize Award Ceremony 2009

Onze ‘prins op het witte paard’. Carl Philip is de tweede in de lijn van troonopvolgers van Zweden, na zijn oudere zus Victoria. Sinds zijn afstuderen is hij documentairemaker en reist veel. Hij werd negen jaar gelinked aan Emma Pernald als zijn grote liefde, maar de twee zouden sinds vorig jaar een ‘rustpauze’ in hun relatie hebben ingelast. Kortom: vrijgezel!

3. Prinses Madeleine


Schermafbeelding 2010-04-30 om 15.15.38
Wederom een Zweedse royal. De jongste prinses van het Zweedse koningshuis en sinds kort weer vrijgezel sinds haar huwelijk met Jonas Bergström werd afgeblazen.

4. Andrea Casiraghi


Cannes - 'Marie Antoinette' Premiere De tweede in lijn voor de troon na zijn moeder Prinses Caroline van Monaco. Casiraghi was zes jaar oud toen zijn vader om het leven kwam bij een ongeluk tijdens speedboatraces. Zijn laatste liefde zou Tatiana Santo Domingo zijn, maar wie weet is hij inmiddels alweer vrijgezel…
5. Charlotte Casiraghi
Celebs at ETAM Spring-Summer 2010 lingerie collection - Paris

Jawel, zus van nummer vier, dus het mag duidelijk zijn dat de goede looks in de familie zitten. Lijkt enorm veel op haar moeder. Ze is vierde in de lijn troonopvolgers van Monaco.

6. Zara Phillips
Burghley Horse Trails - Day 1
Dochter van Prinses Anne van Engeland. Heeft officieel geen prinsessentitel, omdat haar moeder wilde dat haar kinderen zonder titel opgroeiden. Zara is waarschijnlijk de enige prinses met een tongpiercing en erg actief op ruitergebied, net als haar moeder Anne. Ze zou een relatie hebben met rugbyspeler Mike Tindall.
7. Prins William

Photo by: KG-55/starmaxinc.com 2010 ALL RIGHTS RESERVED 1/21/10 Prince William visits the

De oudste zoon van Prins Charles en prinses Diana. Alhoewel kalend, toch een leuk koppie. De inmiddels 27-jarige prins heeft een relatie met Kate Middleton en de geruchten gaan dat de twee zullen gaan trouwen.

8. Prinses Iman bint Al Hussein


Schermafbeelding 2010-04-30 om 14.56.20
Dochter van wijlen Koning Hussein en Koningin Noor van Jordanie. Dit is een prinses met pit. Ze deed de militaire academie en zat in het Jordanese leger. Inmiddels 27 jaar.

9. Prins Amedeo


Schermafbeelding 2010-04-30 om 15.23.25
Jawel, ook Belgie heeft een mooie prins, de 24-jarige Amedeo. Hij is de zoon van aartshertog Lorenz van Oostenrijk-Este en prinses Astrid van België. Economie-student, die het wil gaan maken in de banksector.

10. Prins Harry
Photo by: KGC55/starmaxinc.com 2010 ALL RIGHTS RESERVED 2/26/10 Prince Harry greets the Da

De jongste zoon van Prins Charles en Prinses Diana. Hij is de derde in de lijn van troonopvolging. Prins William gaat hem voor. Scoort vooral in onze top tien door zijn rebelse gedrag. Prins Harry heeft een knipperlicht relatie met Chelsy Davy.

Wie is jouw favoriete prins/prinses?

Wie is jouw favoriete prins of prinses?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Prins Albert van Monaco gaat trouwen
Lees ook:Prins Carlos Hugo begraven in Parma (zie foto’s)
Lees ook:Huwelijk Prinses Caroline en Ernst August wankelt na vrijpartij!
Lees ook:‘Prince Harry krijgt 9 miljoen voor zijn verjaardag!’
Lees ook:Prins Caroline getrouwd met Albert Brenninkmeijer

1 Reacties // Reageer

One thought on “De 10 hotste prinsen en prinsessen

  1. Pingback: Tweets die vermelden De 10 hotste prinsen en prinsessen | Glamour -- Topsy.com

  2. Pingback: Prins Maurits nog steeds de populairste prins! | Glamour

  3. philippe oorlynck

    prinses claire is veel knapper geil en sexy

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>