De Coiffure Award 2010 in foto’s

Zondag 9 mei beleefden een aantal celebrities waaronder Patrick en Rosanna Kluivert, Maik de Boer, Lieke van Lexmond, HenkJan Smits, Kim Kotter en Marielle Bastiaansen, haarminnend Nederland en alle genomineerden een spectaculaire gala-avond: de uitreiking van de jaarlijkse Coiffure Awards. Hét kappersevent van Nederland werd gepresenteerd door niemand minder dan Nicolette van Dam. De ultieme prijs van deze avond is de titel: HAIRDRESSER OF THE YEAR. Deze ging dit jaar naar Piet-Jan Duivenvoorden van Salon NIK te Noordwijkerhout.

De Coiffure Award is een haarmodefotografiewedstrijd en wordt jaarlijks georganiseerd door vakmagazine Coiffure en Schwarzkopf Professional. Het evenement is onafhankelijk, brancheoverschrijdend en staat open voor alle kappers en hairstylisten die in Nederland zijn gevestigd. Onder meer zanger Waylon trad tijdens deze uitreikng op en op de afterparty kon men nog doorfeesten op de beats van de band van Edwin Evers en Jeroen van der Boom. Zie een foto-impressie van deze avond hieronder. Meer foto’s van de avond zijn te vinden op http://zijshopt.sjootz.nl

Zie ook de video-impressie van deze avond.

Klik op de thumbnails voor grotere foto’s. Foto’s: Angel Mulder

Lees ook:Pieter Jan Duivenvoorden (NIK) is kapper van het jaar
Lees ook:Video: Coiffure Awards 2010
Lees ook:Gary Barlow beklimt Kilimanjaro
Lees ook:Corry Konings keert terug bij Songfestival
Lees ook:BN’ers en influentials in de watten gelegd

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “De Coiffure Award 2010 in foto’s

  1. Pingback: Video: Coiffure Awards 2010 | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>