Pieter Jan Duivenvoorden (NIK) is kapper van het jaar

Zondagavond werden in de RAI in Amsterdam de Coiffure Awards uitgereikt, de grote prijzen voor de kappersbranche. Er werden veel prijzen uitgereikt op deze avond voor regionale kappers, maar de grote prijs waar het uiteindelijk allemaal om draait is natuurlijk Hairdresser of the Year. Deze prijs ging naar Pieter Jan Duivenvoorden van New Image Kappers (NIK) in Noordwijkerhout.

New Image Kappers viel nogmaals in de prijzen. Sonja Duivenvoorden, de vrouw van Pieter Jan, won ook de award voor Herenkapsels regio Zuid. De persaward ging naar Siko van Berkel van Mogeen, Amsterdam. Voor de volledige lijst met winnaars, kijk op www.coiffureaward.nl De presentatie was in handen van Nicolette van Dam en zanger Waylon gaf een spetterend optreden. Meer over dit gala en deze uitreiking lees je uiteraard later op deze site, waar je alle ins en outs en vooral veel foto’s zult treffen…

Foto: Angel Mulder

Lees ook:De Coiffure Award 2010 in foto’s
Lees ook:Video: Edison voor Trijntje Oosterhuis en Blaudzun
Lees ook:Inge de Bruijn stijlvolste persoonlijkheid van 2009
Lees ook:Genomineerden ELLE Style Awards bekend
Lees ook:Video: Wie is de Mol wint eindelijk gouden Televizierring

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Pieter Jan Duivenvoorden (NIK) is kapper van het jaar

  1. Pingback: De Coiffure Awards in foto’s | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>