Goud voor Mark Tuitert, kus voor prinsesje

Wat een vertederend moment in Vancouver vannacht. Prins Willem Alexander is zo blij met de overwinning van Mark Tuitert, die goud behaalde op de 1500 meter, dat hij spontaan een van zijn dochtertjes een dikke kus geeft. En Mark Tuitert…? Die gaf natuurlijk zijn vrouw Helen een dikke pakkerd. Zie de foto hieronder.

Shani Davis was de grote favoriet voor de 1500 meter tijdens de Olympische Winterspelen in Vancouver, maar deze bleef ver achter op de onverwachtte winnaar Mark Tuitert die in een tijd van 1.45,57 de overwinning binnenhaalde.

Lees ook:Ireen Wüst wint goud, prinsesje is schaatsen zat
Lees ook:Schaatser Mark Tuitert is ook een “guitar hero”
Lees ook:Zoontje voor Mark Tuitert
Lees ook:De 5 hotste Olympische zwemmers
Lees ook:Judoka Edith Bosch naar de rechtbank

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Goud voor Mark Tuitert, kus voor prinsesje

  1. Pingback: Gouden Mark Tuitert & vrouw Helen: een ‘ijselijk’ huwelijk | Relatie

  2. Pingback: Ireen Wüst wint goud, prinsesje is schaatsen zat | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>