Whatever happened to… Ian Astbury (The Cult)


Ook wel eens benieuwd wat er met de one hit wonders of de muzikale of tv-helden uit de jaren ‘80 en ‘90, waar je al jaren niets meer van hoort, is gebeurd? In een nieuwe rubriek op Glamourblog.nl bekijken we wekelijks hoe het de sterren van weleer is vergaan. Wat doen ze nu? En hoe zien ze er uit? Deze week: Ian Astbury van The Cult (tweede van links op de foto).

Ian Astbury was bekend als de zanger van rockgroep The Cult. Hun grootste hit was She Sells Sactuary. De band ging in 1995 uit elkaar, maar in 1999 werd de groep nieuw leven in geblazen om er vervolgens in 2002 weer het bijltje er bij neer te gooien. In datzelfde jaar begon Astbury een nieuwe stap in zijn zang carrière. Hij werd lead singer van de door Ray Manzarek en Robby Krieger opnieuw opgerichte The Doors (later werd de bandnaam gewijzigd in The Doors of the 21st Century en inmiddels heet de band Riders On The Storm).

In 2006 verscheen The Cult uit het niets weer op het podium. Onder het motto ‘Return to the Wild’ werd een succesvolle wereldwijde toer gehouden, waarbij alle Cult-klassiekers van het eerste tot het laatste album werden gespeeld. De magere gestalte die Astbury vroeger was, is hij in ieder geval niet meer. Benieuwd hoe hij er nu uit ziet? Kijk hieronder…

Lees ook:Whatever happened to… Kate Pierson (B52′s)
Lees ook:Win de DVD/CD ‘Bring Me Home – Live 2011′ van Sade
Lees ook:Whatever happened to… Bros
Lees ook:Whatever happened to… Gary Tarn (Drum Theatre)
Lees ook:Steven Tyler toch niet weg bij Aerosmith (zie video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>