Ondertussen op Twitter… Lady Gaga en Alexander McQueen

Popster Lady Gaga deed op Twitter een stil eerbetoon aan de deze week overleden Alexander McQueen, die een goede vriend van de zangeres was. Op donderdag, enkele uren nadat McQueen dood werd gevonden in zijn appartement in Londen, plaatste de zangeres bovenstaande foto op haar Twitter-account, waarop de ontwerper haar een dikke knuffel gaf. Alexander McQeen kleedde de zangeres met regelmaat.

Foto: Twitter

Lees ook:Modellen en Lady Gaga op begrafenis Alexander McQueen (zie foto’s!)
Lees ook:Mode-ontwerper Alexander McQueen (40) pleegt zelfmoord!
Lees ook:Modeshow Alexander McQueen afgeblazen
Lees ook:Modellen en sterren brengen laatste eer aan Alexander McQueen
Lees ook:Volg Glamour.blog.nl op Twitter!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>