Modellen en sterren brengen laatste eer aan Alexander McQueen

Iedereen die ook maar iets met mode te maken had, was vandaag te vinden in Londen. Daar werd een memorial gehouden voor de begin dit jaar overleden mode-ontwerper Alexander McQueen. Onder meer Kate Moss, Naomi Campbell, Sarah Jessica Parker en Anna Wintour herdachten de modeontwerper in St. Paul’s Cathedral. Kate droeg een simpele lederen rok met jasje en Christian Louboutins. Naomi was flamboyant in een creatie met veren en laarzen met een gouden hak. Sarah Jessica zag er schitterend uit in een witte jurk met zwarte trenchcoat. Alsof ze zo van de set van Sex and the City was weggelopen. Vogue hoofdredactrice Anna Wintour en de engelse ontwerpers Pam Hogg en Stella McCartney waren ook aanwezig.

Lee Alexander McQueen pleegde in februari zelfmoord. Zijn lichaam werd door zijn schoonmaakster ontdekt in een kast in zijn appartement in Mayfair, Londen. Hij maakte een dag voor de begrafenis van zijn moeder een eind aan zijn leven door zichzelf op te hangen na een cocktail van cocaine en slaappillen. Zie enkele foto’s van het bonte gezelschap van vandaag bij St. Paul’s Cathedral hieronder…

Lees ook:Modellen en Lady Gaga op begrafenis Alexander McQueen (zie foto’s!)
Lees ook:Memorial voor Alexander McQueen
Lees ook:Mode-ontwerper Alexander McQueen (40) pleegt zelfmoord!
Lees ook:Modehuis Alexander McQueen maakt jurk Kate
Lees ook:Ondertussen op Twitter… Lady Gaga en Alexander McQueen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Modellen en sterren brengen laatste eer aan Alexander McQueen

  1. Pingback: Modellen en sterren brengen laatste eer aan Alexander McQueen | Placedelamode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>