MINI Designed ByTOM Sebastian: WOW!


Is dit een glamourcar or what?! In opdracht van de Renova Group kreeg beautystylist Tom Sebastian de vrije hand om de MINI nog aantrekkelijker te maken dan deze al is. De MINI Designed ByTOM Sebastian is volledig met de hand gecustomized met Black Swarovski elements en heeft bovendien onmisbare beauty tools voor onderweg. Wow, we love it!

In opdracht van de Renova Group kreeg beautystylist Tom Sebastian de vrije hand om de MINI nog aantrekkelijker te maken dan deze al is. Zogezegd een must-have car. Want net als met de geijkte accessoires zoals de schoen, de (zonne)bril en de handtas kun je volgens de lifestyle-expert ook met een auto een statement maken. De MINI Designed ByTOM Sebastian is volledig met de hand gecustomized met Black Swarovski elements en heeft bovendien onmisbare beauty tools voor onderweg. Met deze MINI maak je pas echt entree!

Schoonheid komt van binnenuit. Deze MINI is niet alleen van buiten een must-see en van alle gemakken voorzien, maar biedt extra beauty tools die elke vrouw onderweg nodig heeft. Bijvoorbeeld een beautycase in de kofferbak voor al je beauty producten en een extra spiegel in de achterdeur. De safety hamer heeft een andere plek gekregen in deze MINI want in case of a bad hair day bevindt zich hier nu de Emergency TOM borstel. Deze MINI is voorzien van een uitgebreid multi-color verlichtingspakket zodat je de sfeer kan bepalen, of het licht kan aanpassen aan je outfit.

De MINI Designed ByTOM Sebastian is een echte vrouwen MINI met subtiele shiny details. De Nederlandse Swarovski specialist Remco Felthuis heeft Tom Sebastian kennis laten maken met de nieuwste technieken om Swarovski elementen te verwerken op het leer, de spiegels en het metaal. Zo zijn de Chrome Line accenten en het  multifunctionele lederen stuur met spraakherkenning met de hand ingelegd Black Swarovski elements. De Black Diamond versnellingspook is dankzij de Swarovski elements een echte eyecatcher. De sportstoelen en ‘mirror skirts’ zijn gesigneerd door Tom Sebastian. Tevens is deze MINI voorzien van een professioneel navigatiesysteem en een geïntegreerde Social Media App voor Google, webradio en je Twitter en Facebook kanalen.

De MINI Designed ByTOM Sebastian wordt uitgevoerd in de kleuren wit en zwart. Deze is leverbaar als MINI Cooper, MINI Cabrio en MINI Countryman en wordt exclusief geleverd door Renova Group. Prijs op aanvraag.

Lees ook:Mini Cooper met 40.000 Swarovski kristallen
Lees ook:Scrabble voor de rijken
Lees ook:Prinses Laurentien rijdt in bijzondere elektrische MINI
Lees ook:Mini van Cavalli levert recordbedrag op
Lees ook:Wannahave: Duracell draadloze Mobiele Oplader

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>