Luxe rijden voor minder

Altijd al een Bentley of Lamborghini willen hebben en al flink wat gespaard? Dan zou ik toch eens aankomend weekend een kijkje gaan nemen bij Pon Luxury Cars in Leusden. De exclusieve importeur van Bentley en Lamborghini voor Nederland, houdt op 9 en 10 november aanstaande de eerste editie van ‘The Pre-Owned Days’.

Zaterdag en zondag tussen 10.00 – 17.00u presenteert Pon Luxury Cars in de prestigieuze ambiance van Het Koopmanshuis de volledige collectie Special Selected Luxury Cars van Bentley en Lamborghini; pre-owned auto’s met exceptioneel lage kilometerstanden die wat prestaties, kwaliteit en uitstraling betreft nauwelijks onder doen voor compleet nieuwe modellen. In totaal presenteert Pon Luxury Cars tijdens The Pre-Owned Days ruim twintig Bentley’s en zes Lamborghini-modellen. Pon Luxury Cars benadrukt met dit initiatief dat het bezit van een Bentley of Lamborghini ook voor een bredere groep liefhebbers bereikbaar is.

Eén van de pre-owned modellen van Bentley is komend weekend een Continental GT uit 2005, die Bentley rijden voor een prijs van € 64.950,- al bereikbaar maakt. Highlights aan de andere kant van het pre-owned spectrum van Bentley zijn twee Continental GTC’s uit 2009 en 2012. Met zeer lage kilometrages van respectievelijk 29.000 en 4.000 kilometer zijn deze exclusieve limousines nauwelijks tot niet van nieuw te onderscheiden.

Ook Lamborghini is komend weekend tijdens The Pre-Owned Days met diverse modellen nadrukkelijk vertegenwoordigd. Een opvallende sportwagen uit de Lamborghini Special Selected Luxury Cars is zondermeer de prachtige Gallardo Superleggera Edizione Technica die eerder dit jaar nieuw door Pon Luxury Cars werd geleverd. Met slechts 4.000 kilometer op de teller laat deze exclusieve special edition dromen tot werkelijkheid komen dankzij een prijs van € 149.500,-.

Lees ook:Supersnelle cabrio van Bentley
Lees ook:Met deze sleutelhanger mag je gezien worden…
Lees ook:BlingBling voor je Lamborghini
Lees ook:Hessing wordt Louwman Exclusive Cars
Lees ook:Nieuw van Lamborghini…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>