Gordon mist finale X-Factor


Het gaat jurylid Gordon niet lukken om bij de finale van X-Factor aanwezig te zijn. Daardoor moet finalist Lisa het zaterdag alleen doen en kan ze niet op de fysieke steun van de zanger rekenen. Gordon kan zaterdag niet weg uit Rusland, waar hij druk is met de voorbereidingen voor het Eurovisie Songfestival.

Gordon is op dit moment op promotour in Rusland, in aanloop naar het Eurovisie Songfestival dat volgende week plaatsvindt. Daardoor was het al onzeker dat het jurylid op vrijdag bij de finale kon zijn. Nu de finale verplaatst is naar zaterdag in verband met de herdenking van Apeldoorn, zal Gordon de finale door twee optredens zeker niet kunnen bijwonen. Gordon zal wel met een satelietverbinding Lisa aanmoedigen, die als we onze pollresultaten zo zien de grote winnaar lijkt te worden van X-Factor.

De Toppers vertrokken dinsdagmorgen vroeg op Schiphol. Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom zijn inmiddels in Moskou, waar ze volgende week donderdag in de 2e halve finale van het Eurovisie Songfestival Shine zingen. Voor al het laatste nieuws over het Songfestival en de Toppers zie hier.

Foto: Jacques Happe/www.highlow.nl

Lees ook:Anouk door naar de finale van het Eurovisie Songfestival!
Lees ook:Eerste deelnemers finale Eurovisie Songfestival bekend
Lees ook:Nederland niet in finale Eurovisie Songfestival
Lees ook:Joan Franka niet door naar de finale van het Eurovisie Songfestival
Lees ook:Gordon moet weg bij de Toppers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>