Sieneke gaat Nederland vertegenwoordigen op het Songfestival


Oke, we moeten eerlijk toegeven niet zelf naar dit drama gekeken te hebben, maar afijn… Ene Sieneke, die overigens 0 stemmen kreeg in onze poll, gaat dus Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival. Gezien de vele reacties op onder meer Twitter de beste versie van de slechte versies van Ik ben verliefd (Shalalie). Haar coach was Marianne Weber.

Tijdens het Nationaal Songfestival, live uitgezonden op Nederland 1, brachten vijf artiesten een eigen versie van het nummer dat Pierre Kartner (Vader Abraham( speciaal voor het Europese liedjesevenement schreef. Een vakjury en het studiopubliek bepaalden wie er namens Nederland in mei naar Oslo afreist.

Vinzzent kreeg de stem van het publiek. Sieneke en Loekz kregen elk twee stemmen van de jury. Door het gelijkspel mocht componist Pierre Kartner daarom de knoop doorhakken. Hij koos na heel veel twijfelen en draaien toch voor Sieneke.

De finale van het Eurovisiesongfestival vindt – na twee halve finales op 25 en 27 mei – plaats op zaterdag 29 mei in de Noorse hoofdstad Oslo. Zullen we een gokje wagen? Die finale gaat Nederland niet halen. Zo ja, dan beloof ik een exemplaar van de single te kopen… (HELP!)

Foto: www.sieneke.com

Volg Glamourblog ook op Twitter!

Lees ook:Zo zal Sieneke er vanavond uitzien tijdens het songfestival
Lees ook:Sieneke ontmoet rivalen
Lees ook:Sieneke repeteert in Oslo (zie de beelden)
Lees ook:Inzendingen Nationaal Songfestival bekend
Lees ook:Tatjana en Johnny Logan in jury Nationaal Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>