An Schrijft: Tatjana Simić eindelijk gelukkig?

Onlangs zag ik Tatjana Simić in het programma van Robert Jensen. Wij kennen haar voornamelijk als het Kroatische sekssymbool uit de serie Flodder, waarin met name de scene met de buurman in de garage nog steeds veel mannen het hoofd op hol jaagt. Ook haar Bavaria kalenders vonden gretig aftrek. Zo nu en dan verscheen er ook een cd en zong zij samen met Gerard Joling een duet. Toch wilde het haar niet lukken boven het verworven seksimago uit te komen.

De mannen kunnen haar alleen nog maar zien als de pin-up van de kalenders en stoeipoes Kees. Als vrouw zijnde is het makkelijker om naar de mens achter deze façade te kijken. Gezien haar moeizame verleden in Kroatië, kan ik mij voorstellen dat het accepteren van het modellenwerk en de rol in Flodder haar enige optie was om voor zich zelf een nieuwe toekomst op te kunnen bouwen.
Vastberaden wilde zij op eigen kracht overleven en nam zij de touwtjes van haar leven stevig in handen. Dit was haar enige zekerheid na een leven van afhankelijkheid van mensen die daar misbruik van hebben gemaakt. Wanneer ik mij werkelijk in haar verdiep, zie ik de pijn van het verleden in haar ogen. Zij zette haar lichaam in de strijd, maar ik betwijfel of zij daar zelf, behalve het financiële aspect, ook plezier aan heeft beleefd. Vrouwen zoals bijvoorbeeld Patricia Paay en Kim Holland raken zelf ook opgewonden van het idee dat zij zich naakt kunnen presenteren. Voor Tatjana was het mogelijk de enige kans zich zelf op de Nederlandse kaart te kunnen zetten.

Haar liefdesleven was tot nu toe weinig succesvol. Dit alles zal ongetwijfeld het gevolg van het verleden zijn geweest. Tot voor kort was er geen man die haar het gevoel kon geven dat ze werkelijk veilig was. Begin 2008 kreeg zij een relatie met miljonair Ronny Rosenbaum, een ondernemer uit de textiel- en vastgoedwereld, waar zij inmiddels mee samenwoont. In deze beginperiode maakte zij in interviews bekend, dat zij altijd zou blijven werken en zij geen enkele behoefte had om te trouwen. Nog altijd was zij bang de touwtjes uit handen te geven. Dat was ook heel begrijpelijk. Ronny zou ondanks zijn vermogen ook heel hard zijn best moeten doen om Tatjana 100% vertrouwen te kunnen schenken. Toch is het hem gelukt om de touwtjes één voor één over te nemen en mag zij ervaren dat het leven toch een stuk prettiger is wanneer je het samen kunt delen.

Tijdens haar gesprek met Robert Jensen werd duidelijk dat zij nu onder de grote veilige vleugels van Ronny kan uitrusten. We zagen een stralende Tatjana. Zij werkt niet meer en geniet eindelijk van het leven. Zij vertelde dat zij zich, ondanks het feit zij niet meer werkt, nog geen moment van verveling heeft gekend. Eindelijk heeft zij tijd en geld om werkelijk van het leven te genieten. Wij zagen de beelden van het prachtige huis waar zij nu woont. Een echt sprookje waarin zij zich letterlijk een prinses voelt. Zij sluit zelfs niet uit dat zij ooit tot koningin gekroond wil worden. Zij is klaar voor een huwelijk met haar Ronny. Dit vind ik zo fijn voor haar. Er zijn altijd weer mensen die haar een golddigger noemen. Wie echter verder wil en kan kijken, ziet dat zij het allemaal niet echt cadeau heeft gekregen.

Men vergeet al snel het traject wat er aan vooraf is gegaan. Om hier te komen, heeft zij veel offers moeten brengen. De rijkdom die hier mee gepaard gaat, is slechts een toegevoegde waarde. Iedereen krijgt in het leven wat hem toekomt. Soms is het beter om even verder te kijken en je werkelijk in mensen te interesseren voor je een oordeel hebt. Hopelijk heeft Tatjana na een lange eenzame weg haar bestemming eindelijk gevonden en wens ik haar nog heel veel gelukkige jaren toe. Mocht zij zich toch ooit weer gaan vervelen, dan hoop ik dat zij een boek gaat schrijven waarin zij andere vrouwen weer kan stimuleren om net als zij een vechtertje te zijn. Bij deze een dikke kus en een omhelzing voor Tatjana.

Liefs,
An

An de Wit-Akkermann is moeder van twee volwassen kinderen en getrouwd met Peter. Ze is spiritueel coach en heeft een heldere en duidelijke kijk op de wereld. In 2006 schreef ze het boek Rimpels op je Ziel over haar bijzondere levenservaringen. Door haar werk en in haar omgeving heeft ze regelmatig te maken gehad met bekende en minder bekende Nederlanders. Hierdoor heeft An een geheel eigen, maar warme kijk en visie op de wereld van de ‘Rich & Famous’. In haar columns op Glamourblog.nl zal ze deze menselijke en spirituele visie op actuele gebeurtenissen dan ook regelmatig met onze lezers delen. Lees alle columns die An voor Glamourblog.nl schreef hier.

Lees ook:Tatjana weer vrijgezel
Lees ook:Tatjana toch nog een keer in Playboy!
Lees ook:Tatjana Simic is verliefd op Peter
Lees ook:Tatjana zoekt ware liefde… in tv-programma?
Lees ook:‘Tatjana trekt in bij miljonair van Hessen’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “An Schrijft: Tatjana Simić eindelijk gelukkig?

  1. Perla

    An zoals je over Tatiana schrijft! Ben je hartstikke Jalours op haar leven! Je zou graag willen dat een milionair in jouw leven komt he!!??

      /   Reply  / 
  2. Nancy

    Perla,
    Is het moeilijk om iets goed te lezen. Ik ben het met An eens. Tatjana heeft vele offers moeten maken. An geeft aan dat ze juist blij is dat Tatjana haar draai gevonden heeft. Blijkbaar heb jij moeite met het accepteren van iemands anders zijn of haar mening. koop een spiegel zou ik zeggen.

      /   Reply  / 
  3. Frank

    Ja, jullie dames weten er altijd wel een draai aan te geven. Als een man doet wat Tatjana heeft gedaan is het een loser en een profiteur. Tatjana heeft vele offers moeten brengen…Wie niet ?
    Tatjana is gewone een goedkope hoer en die vriend van haar een slappe zak die er in is getrapt. Daar komt hij nog wel achter. En nogal wiedes dat ze haar best doet om het allemaal zo perfect mogelijk te laten gaan. Stel je voor dat ze weer gedumpt wordt, wat ik haar van harte gun, want dat is hetgeen zo’n goedkope lellebel toekomt…..Klim maar weer in de pen…kom maar, kom maar, kom maaar….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>