An Schrijft: Het bewogen leven van Joran en Natalee

Met volle overtuiging vertelt Joran van de Sloot mij exclusief zijn verhaal. Vol passie vertelt hij over zijn ontmoeting met Natalee Holloway op Aruba. De dag dat zijn leven voorgoed veranderde. “Het was broeierig warm, de wind streelde zachtjes haar blonde haren. Toen ik haar daar zo zag zitten, breekbaar maar toch ook weer heel sterk dacht ik, dit is de vrouw van mijn nachtmerries. Alleen met haar kan ik de wildste avonturen beleven.” Op dat moment was Joran er van overtuigd dat hij deze vrouw zijn leven lang niet meer zou kunnen vergeten. Zonder aarzeling stapte hij op haar af. Hij wist zeker dat zij samen een karma moesten uitwerken. Hij opende met de klassieker: “Heb ik jou al niet eens eerder ontmoet?” Zij antwoordde: “Hoe is het mogelijk! Amazing! Eindelijk heb ik je weer gevonden. Het is al weer negen levens geleden dat ik jou voor het laatst zag.”

Zij pakten de draad meteen weer op. Zij gingen zwemmen, vrijen, snuiven, slikken, en gokken. Het voelde vertrouwd. Alsof zij elkaar al eeuwen kenden. Zij leefden als een glamoureus jetset stel. Zij waren zelfs zo uitzinnig dat zij hun liefdesspel op de bar in de discotheek ongegeneerd voortzetten. Na een avond stappen, keerden zij lachend en proestend terug naar het appartement.
Natalee was duidelijk dol op haar Joran. Wanneer zij hem aankeek in zijn grote donkere ogen riep zij keer op keer: “O my, that’s awesome!” Hij mocht echt alles met haar doen. Natalee besloot op het balkon voor haar geliefde te strippen. Joran werd wild en kon zich niet langer beheersen. Met volle overgave stortte hij zich op zijn geliefde. Op dat moment brak het gammele hekje van het balkon en stortte Natalee vanaf de parterre naar beneden. Hetzelfde balkon waar Alberto Stegeman van SBS (Help, Redt Mijn Vakantie) een dag tevoren nog opnames had gemaakt.

Geschrokken rende Joran naar beneden. Daar lag zijn broze speelpoppetje. Dit leven samen was wel heel erg kort. Hij knielde en boog zich liefdevol over haar heen. Zachtjes fluisterde hij: “Wordt wakker blonde fee. Ik wil je nu nog niet kwijt.” Vervolgens schudde hij haar nog even stevig door elkaar. Het bleef stil dus belde Joran een vriend. Hij vertelde hem dat ze dood was en het haar laatste wens was om in een moeras te worden begraven.

Diezelfde nacht ging Joran in het volste vertrouwen slapen. Plots schrok hij wakker en zag tot zijn verbazing, maar vooral blijdschap dat Natalee in zijn slaapkamer stond. De moerasdampen hadden hem gewekt. De druipende haren en het natte zwarte korte jurkje zaten vol met vieze groene, slijmerige slierten. Beiden vielen elkaar gierend van plezier weer in de armen. Nadat zij samen hadden gedoucht, vielen zij tevreden in een diepe slaap.
De dagen die hier op volgden waren wederom wild en vol plezier. Op een avond besloten zij seks te hebben op het strand. Natalee had echter weer te veel gedronken, waardoor zij niet echt meegaand was. Geen probleem voor Joran. Voor gebruik gewoon flink schudden. Dat had hij ooit eens ergens gelezen. Terwijl hij ook zonder haar medewerking aan zijn gerief probeerde te komen, had hij niet in de gaten dat het vloed werd. Langzaam trok het getij Natalee mee in de stroming. Er kwam een grote haai die Natalee vervolgens verzwolg. Joran zag nog net hoe haar voeten in de enorme bek verdwenen. De haai likte zijn bek af, liet een flinke boer en zwom tevreden weer weg. Verbaasd bleef Joran met zijn broek nog op de knieën alleen achter op het strand.

Het verhaal van Joran boeide mij van het begin tot het eind. Toen ik hem confronteerde met het feit dat dit niet bepaald een happy end was, stelde hij mij gerust. “Nee, natuurlijk zwemmen er geen haaien zo dicht op de kust. Dit vertel ik omdat verslaggevers dol zijn op mijn spannende verhalen. In werkelijkheid wonen wij gelukkig en tevreden in Thailand waar wij samen een succesvol escortbureau runnen. Wij hebben een huis aan ons geliefde strand laten bouwen. Met Victoria en David Beckham als onze naaste buren leven wij als Goden in Thailand… Inmiddels hebben wij ook twee lieve kindertjes en leven wij nog lang en gelukkig. Het echte verhaal verkoopt gewoon niet goed. Moet er trouwens ook niet aan denken dat mijn schoonmoeder steeds voor de deur staat…”

Nadat ik klaar was met dit interview namen wij afscheid met een high five en dacht ik: “Ja, ja en dan ben ik zeker Pipo de Clown”.

Liefs,
An

Volg Glamourblog ook op Twitter!

Lees ook:Liegt Joran van der Sloot of niet?
Lees ook:Resten Natalee Holloway gevonden?
Lees ook:Joran van der Sloot heeft kontakt met zijn moeder
Lees ook:‘Joran van der Sloot dood gevonden, zelfmoord’
Lees ook:Video: Je zal de moeder van Joran van der Sloot maar zijn…

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “An Schrijft: Het bewogen leven van Joran en Natalee

  1. Vrijdenker(?)

    Het is een droevige zaak. Maar wat heb je het weer goed omschreven Angel. Ik weet dat het “dubbel”is, maar een glimlach kon ik niet onderdrukken.

      /   Reply  / 
    1. Angel Mulder Auteur

      Alle eer gaat naar An de Wit, die de column geschreven heeft. Niet naar mij ;)

        /   Reply  / 
      1. Vrijdenker(?)

        Stom, stom van mij Angel. An neem het mij niet kwalijk deze naamsverwisseling. Echt gemeend, alle eer naar jou hoor An de Wit- Akkermann.
        Goed gemaakt zo?

          /   Reply  / 
  2. Pingback: Video: Je zal de moeder van Joran van der Sloot maar zijn… | Glamour

  3. Jan

    Op Aruba is er nagenoeg geen verschil tussen eb en vloed!

      /   Reply  / 
    1. Anton

      Maar er is wel een forse ondderstroom niet ver onder de kust, zeker op Arashi Beach

        /   Reply  / 
  4. Laatbloeier

    Heel leuk geschreven dit, An. Je zou hier wel een vervolgverhaal van kunnen maken, want Joran fantaseert lustig verder! Maar in jouw artikel zegt hij wel twee dingen die geen fantasie (van hem) zijn.

    1. Dit vertel ik omdat verslaggevers dol zijn op mijn spannende verhalen.
    2. Het echte (happy end) verhaal verkoopt gewoon niet goed.

    Niet naar jou of anderen op deze blogs (want daar geniet ik vaak van), maar in het algemeen zijn die twee dingen helaas wel waar.

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Liegt Joran van der Sloot of niet? | Glamour

  6. Frits

    Tsja,

    Zijn vader is na zijn overlijden misschien onder begeleiding van een intelligentie zijn eigen leven aan het verwerken en bekijken, en nu stuit ie op zijn zoon. En diens geweten bewerkt hij natuurlijk om eindelijk met een goed verhaal op te proppen te komen. Aangezien de overgang, oftewel het overlijden van zijn vader hem ook niet in de koude kleren zal zijn gaan zitten en hij nu door het overlijden van zijn pa een soort koekje van eigen deeg gekregen heeft, zal ie uiteindelijk wat menselijker zijn geworden tegenover de moeder van Natalee en nu het zwijgen verbreken. Zijn pa kan hem nu ook niet meer steunen, wel beinvloeden. Schandalig dat ie daar nu pas mee komt, maar dat zal komen door het snuiven, wat ongetwijfld gevoelloosheid in het eigen wereldje veroorzaakt heeft, door steeds maar weer gebruiken. Of zij ook rommel gebruikt heeft, betwijfel ik.

      /   Reply  / 
  7. dorry

    IK zou er zelf nooit mee kunnen spotten,,,,,mischien omdat ik zelf twee dochters heb…………….!!!!!

      /   Reply  / 
  8. Spoenk

    Vertel me alsjeblieft dat je hem geen cent gegeven hebt voor dit interview!

      /   Reply  / 
    1. An de Wit-Akkermann

      Nee hoor. Hij heeft mijn verblijf in een 5 sterrenhotel in Thailand betaald.

        /   Reply  / 
  9. mrbhimself

    Er staat nu een prijs op z’n hoofd ,dus hij gaat vanzelf wel praten

      /   Reply  / 
  10. Henry

    Ik weet een hele mooie straf voor hem:
    Laat hem zelf zijn geliefde Natalee uit het moeras opduiken…….

    Ik weet niet wat ik van dit verhaal moet geloven, als ik de experts moet geloven is het de waarheid, maar waarom doet de overheid daar dan niets aan.

    Snap best dat ze niet weer een stukje natuur willen ruineren, maar ooit zal die waarheid toch boven water moeten komen, maar op dit moment gebeurt er niets, hoe zit dat eigenlijk met die verjaringsprocedure??

    Joran draait al jaren zijn reet er onder uit, smeert ‘m naar weet ik veel, dat is voor mij zeer duidelijk, dat hij een hoop met de zaak te maken heeft.

    Maar goed, wie ben ik!

      /   Reply  / 
  11. duikkie

    fantasie en spot is misschien de enigste gezonde reactie op alles wat joran deed en doet. DEZE joran ( van der sloot) moet de rest van zijn leven toch anders hebben voorgesteld. hij is nu 22 en mij maak je niet wijs dat hij gelukkig is. tot aan zijn dood staat internet vol van NATALEE HOLLOWAY vermoordt door JORAN van der sloot. fantastisch niet ???. juridisch is deze zaak misschien niet te berechten en inderdaad joran loopt nu vrij rond op aruba, maar niet veroordeelt? kom op mensen zolang het lijk niet gevonden is weten we toch dat joran erbij was !!!! een rechtelijke oordeel zou al uitgezeten zijn, maar nu hebben we tenminste iets om elke keer te wijzen, wat een rotzooi in dat nederland/aruba.
    Het wordt een echt sprookje(met andersons einde). vader van de sloot heeft het loodje al gelegd, moeders zal ook wel volgen,wanneer is even de vraag. en vele toekomsten zijn verknalt.
    Zo mis kan alles gaan. EEN verkeerde inschatting van de familie van der sloot, waar waren ze nou zo bang voor ?? dat vaders job als rechter in gevaar kwam? dat joran niet naar america kon gaan om te studeren? NEE op aruba regelen ze dat anders. JORAN heeft geen straf in de bak, maar wie zou willen ruilen met het gelukkige leven van der slootjes ??
    het enige niet rechtvaardige straf is voor de familie holloway, dat ze natalee nooit meer levend dan wel als lijk zullen zien, dat is niet echt fijn lijkt mij.je kan veel schrijven maar je verwacht niet dat iemand nooit meer terug komt van vacantie. JURIST van der sloot heeft misschien zijn zoon gered, maar wat heeft hij er uiteindelijk mee gewonnen ?? ELLENDE

      /   Reply  / 
  12. shannee

    ja, dit is pas echt karma. goed stuk met veel wrange humor. jemig, voel me toch enigszins beschaamd toen ik erom moest lachen.

      /   Reply  / 
  13. Nikky

    Ik zie hier de humor absoluut niet van in. Het zal je kind maar wezen!

      /   Reply  / 
  14. Tanja

    Dit is vreemde “humor”……

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>