Pure Tamara: That Girl From Security…

Als voormalig Persoonsbeveiliger heb ik eigenlijk wel een boek vol te schrijven. Ik zou nu natuurlijk mijn geweldige discretie kunnen etaleren en onschuldig kunnen verklaren hier ab-so-luut niet over te willen of kunnen vertellen. Maar zo onschuldig ben ik nu eenmaal niet, wel discreet.  Dus ik vertel een beetje en jullie fantaseren een beetje…

Ik krijg een telefoontje van mijn baas met de vraag of ik week drie van mei kan vrijhouden, want hij heeft een klus.  Natuurlijk zeg ik ja en pak mijn agenda en pen. “Oké Tamaar het gaat om Robbie Williams je moet hem ophalen van Schiphol-Oost en je bent de hele week bij hem ingedeeld, lukt dat?”

“Eh?… Ja ik denk het wel verder heb ik nog niets staan, dus ja zet mij er maar op”. Ik hang op en kijk als een Madame Tussauds versie van Joan Rivers voor mij uit. Robbie fucking Williams… Wat vind ik dat toch een vreselijk lekker ding zeg! zucht!
 Ik ren naar de spiegel en begin direct een zeer intensief gesprek met mijzelf: “Luister goed Tamara, je bent een professional ja! Je hebt naast Clinton gestaan, naast Brad en vele anderen, dus doe-dus-even-normaal-ja!” Ik probeer het nog één keer en roep tegen mijn spiegelbeeld… ”Ja maar het is Robbie Williams en ik hou van hem…” ”pas op he!” zegt mijn spiegelbeeld, “anders bel ik je baas op om te zeggen dat het je niet gaat lukken, hysterische mens”. Ik bind natuurlijk gelijk in en tover mijn allerbeste professionele Tamara naar boven…”Ik ben helemaal weer Flex”.

Anders dan gepland, voeg ik mij pas in het hotel bij het gezelschap. Dat is dan ook de reden dat ik eerder kennis maak met zijn entourage dan met hem.  Als ik om de hoek sta te wachten, hoor ik ineens duidelijk zijn stem. Hij vraagt aan zijn assistent “Where is that girl from security?”. Oh my god… dat ben ik !!
 Schijnbaar relaxt loop ik de hoek om, geef hem ontspannen een hand en vraag uit gewoonte of uit zenuwen “Hello Mister Williams how are you?” Verbaast bekijkt hij mij en zegt dat er eigenlijk nooit meer iemand is die dat nog aan hem vraagt! En zegt “I’m fine and thank you for asking. This is going te be a great week”. 
Een betere kennismaking had ik eerlijk gezegd nog niet meegemaakt, vaak moet je toch even aan elkaar wennen en ‘ouwe jongens krentenbrood’ mag het natuurlijk nooit gaan worden, maar ‘me and the Robster’ zaten er toch echt dicht tegenaan.

Op één van de dagen was er weer eens een massahysterie voor het hotel, zeker tweehonderd voornamelijk vrouwen stonden achter de dranghekken te gillen. Op het moment dat de krijsende massa er lucht van kreeg dat er beweging in de entourage zat, voldeden de hekken bijna niet meer. Ogen in je achterhoofd had je nodig om te zorgen dat Mister Williams veilig in de gereedstaande auto kon stappen. Heel soms gebeurt het dan toch dat er iemand over het hek springt en dat gebeurde die dag dus ook. 
Twee dames van een tv-programma hadden het plan gevat Robbie Williams om zijn nek te vliegen, te zoenen en een T shirt aan te bieden als zijnde een ludieke actie. Heeeel erg grappig natuurlijk, behalve als je op dat moment ‘mij’ bent. Het was mijn kant en ik had niet goed opgelet. Om het direct goed te maken pakte ik één van de dames redelijk hardhandig bij haar arm en gooide haar als ware Godzilla over de dranghekken en schrok daarmee direct dame nummer twee af.

Later in de auto vroeg Mister Williams of ik misschien geïnteresseerd was in een duel met zijn persoonsbeveiliger met als prijs een aanstelling in zijn entourage!!
 Tja… hoewel het niet de eerste keer was dat mij dat gevraagd werd, moest ik er nu toch wel iets langer over nadenken dan alle anderen keren, maar een spannende tien seconde later bedankte ik toch heel beleeft voor deze grote eer! Ik laat mij nu eenmaal niet vangen…
Nadat de entourage het land weer had verlaten en ik mijn agenda alweer gevuld had met nieuwe opdrachten kon ik het toch niet laten om op hun uitnodiging het concert in België bij te wonen… en te aanschouwen ‘what could have been’…

Greetz,
Tamara

Over Tamara:
Tamara heeft als persoonsbeveiliger naast vele wereldsterren gestaan en de rode loper dus altijd vanuit een ander perspectief bekeken. Ongetwijfeld zal zij ons op Glamourblog trakteren op de avonturen die zij met de ‘Celebrities’ meemaakte. Tegenwoordig is zij druk met haar highclass evenementenbureau, waar zij haar kick haalt om het onmogelijke mogelijk te maken. Zij is een echte Daredevil en op haar motor geeft zij vele mannen het nakijken. Ze is gelukkig getrouwd en moeder van de 11-jarige Desi, het zonnetje in haar leven.
’The Borg’ zijn haar vriendinnen met wie zij vele VIP party’s beleeft.  Haar motto is:
 What Doesn’t Kill You Makes You Stronger…

Lees ook:Take That en Robbie: The rumours are true… (zie video!)
Lees ook:Pure Tamara: Daar gaan we weer…
Lees ook:Robbie Williams en Take That reunie dichterbij dan ooit
Lees ook:Pure Tamara: Dezelfde smaak…
Lees ook:Robbie Williams maakt comeback… als meisje!

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Pure Tamara: That Girl From Security…

  1. Saskia

    Zo, lekker verfrissend “glamour” verhaal! Heerlijk zo’n andere kijk op/in een “sterrenleven”. Ik ben benieuwd naar het volgende avontuur :) Leuk.

      /   Reply  / 
  2. lizzy

    Wow wat gaaf zeg…. Je schrijft echt heel leuk! Wat stoer zo’n glamourvrouw met ballen! We like it!!

      /   Reply  / 
  3. miss D

    Voor een paar Krav maga skills draait ze haar hand niet om, maar altijd met een touch of Glamour! Her life rocks…dit is nog maar een tipje van de sluier! Toch zal ze met haar klasse niet alles blood geven, dat is niet haar stijl, want ze blijft natuurlijk wel chique. Er staat jullie nog heel veel lees plezier te wachten…i can’t wait!! Have fun! liefs

      /   Reply  / 
  4. Miss M

    Jeetje! Wat vreselijk gaaf en stoer.. en stoer omdat je nee tegen die aanbieding hebt gezegd.. ik ben heel erg benieuwd naar je volgende column!

      /   Reply  / 
  5. didi

    you go girl!!

    zullen vele vrouwen jaloers op jou zijn ;-)

    leuke column, ga snel de rest lezen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>