Pure Tamara: Normvervaging

Mysteryland! Geamuseerd keek ik om mij heen, het was tegen alle verwachtingen in prachtig mooi weer en iedereen leek er met volle teugen van te genieten. Mijn speciale aandacht gaat zoals altijd direct richting de aanwezige beveiliging. Dit keer was ik eens blij verrast, daar waar ze normaal gesproken het natuurlijke overwicht van een lieveheersbeestje hebben zag ik nu echte beveiligers. Mannen en vrouwen die direct een soort gezag uitstralen, iets wat in dit vak onmisbaar is. Beveiligers met goede communicatieve eigenschappen die het publiek eerlijk maar  behandelen. Overal waar je ook maar liep, zag je ploegen beveiligers staan. Zo hoort het, een geweldig visitekaartje voor het bedrijf.

Nu ging ik eens op de mensen om mij heen letten. Hoe zien ze er uit, wat hebben ze aan? Met wie zijn ze, hebben zij het ook zo naar hun zin? Om mij heen zag ik een dansende menigte, de één kauwde verwoed op zijn wang, drugsgebruiker. De ander stond met zijn ogen weggedraaid voor zich uit te stuiteren, drugsgebruiker. Weer iemand anders stond zo strak dat de kaaklijn van Wolfman er niets bij was, ook een drugsgebruiker. Ik bevond mij in een poel van drugsgebruikers. Het GHB, Cocaïne en XTC gebruik is nu eenmaal zeer goed van de mens af te lezen. Al deze mensen zijn dus hele goede smokkelaars, want bij binnenkomst wordt je namelijk van top tot teen gefouilleerd, tassen moeten leeg, schoenen moeten uit en als je dat dan overleefd hebt,  staat er nog een heel cordon met politieagenten te profilen.

Dat wat zij aanhouden, is dus duidelijk maar de druppel op de hete gloeiplaat. Dat kleine beetje drugs dat in beslag wordt genomen, kan dus duidelijk de pret niet drukken, de mensen zijn massaal aan de drugs. Interessant om te zien, hoe een pakje coke van hand op hand gaat. Eerst heel schichtig om hen heen kijkend en later gewoon open en bloot. Hoe mensen verwoed proberen een pilletje door midden te bijten. Hoe je mensen vanuit het niets achterover ziet vallen met geveinsde zonnesteken, of uitdroging. Ja ja,  ze krijgen allemaal een soort grijzige gele gloed over hun gezicht, heel sexy!

Ben ik roomser dan de paus? Nee natuurlijk niet ! Al ligt die tijd inmiddels ver achter mij. Dat geeft mij nu dus de vrijheid om op dit soort feesten alles van een andere kant te bekijken, om het van het begin tot aan het einde bewust mee te maken. Fascinerend om te zien hoe mooie meiden duidelijk uren bezig zijn geweest om hun haren en make-up te perfectioneren, en duidelijk trots op het resultaat binnen komen en beginnen met flaneren. Snelheid is in dit opzicht wel geboden, aangezien zij waarschijnlijk voor de poort al het één en ander tot zich genomen hebben en de aftakeling met een uurtje of twee wel een feit is! Weg prachtig gestyled haar, mascara door gelopen, verschrikte bambi ogen  en als kersje op de slagroom de prachtige mooie grijzige gele teint op hun gezicht.

Ik heb mij hierdoor al jaren geleden laten afschrikken. Dames die vol glamour op een feest verschijnen, met mooie korte rokjes en topjes met Dolce&Gabbana teksten op hun tieten. De hoogste hakken uit hun kast en de ‘net niet goede imitatie Louis Vuitton tas’. Stralend en met de hoognodige hautaine blikken op hun gezicht betraden zij het VIP podium, om die weer een uurtje later met een keiharde smak van de trap te verlaten. Weg glamour!
De aanwezige beveiligers zijn natuurlijk ook gewoon nuchter, dus zullen zij hetzelfde constateren als ik, maar ja… wat kunnen zij er aan doen? Helemaal niets!

En direct wordt mijn gedachten geleid richting ons systeem, hoe hypocriet het eigenlijk is. Hoe Coffeeshops al jaren worden geterroriseerd door de overheid, hoe zij iedere keer wel weer een ander regeltje vinden om in te voeren en het de coffeeshop eigenaren onmogelijk maakt. Wisten jullie dat het meeste geld uit het drugsbestrijding depot wordt gebruikt om de Coffeeshops te controleren, om te zorgen dat het HIT team (Horeca Interventie Team) kan blijven bestaan. 
Ons belastinggeld wordt dus voornamelijk gebruikt bij de bestrijding van de softdrugs gebruiker en niet bij die van de recreatie harddrugs gebruiker, en dat is om de heel eenvoudige reden dat je de mens nu eenmaal niet letterlijk in de kont kunt kijken. Dat schept jammerlijk een krom en vervormt beeld in Nederland… 
Ik heb hierover nog zo veel informatie, dat ik er wel drie columns mee zou kunnen vullen. 
Dus wie weet, voor een andere keer!

Zware kost hè op zo een mooie prachtige dag op het Floriade terrein, maar ja!
What can I say? 
I’m not always a rebel!

Greetz Tamara

Over Tamara:
Tamara heeft als persoonsbeveiliger naast vele wereldsterren gestaan en de rode loper dus altijd vanuit een ander perspectief bekeken. Ongetwijfeld zal zij ons op Glamourblog trakteren op de avonturen die zij met de ‘Celebrities’ meemaakte. Tegenwoordig is zij druk met haar highclass evenementenbureau, waar zij haar kick haalt om het onmogelijke mogelijk te maken. Zij is een echte Daredevil en op haar motor geeft zij vele mannen het nakijken. Ze is gelukkig getrouwd en moeder van de 11-jarige Desi, het zonnetje in haar leven.
’The Borg’ zijn haar vriendinnen met wie zij vele VIP party’s beleeft.  Haar motto is:
 What Doesn’t Kill You Makes You Stronger… Lees alle columns van Tamara voor Glamourblog hier.

Lees ook:Pure Tamara: That Girl From Security…
Lees ook:Pure Tamara: Daar gaan we weer…
Lees ook:Video: Tamara is Hollands Next Top Model
Lees ook:Pure Tamara: In één klap…
Lees ook:Pure Tamara: De Kerstgedachte…

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Pure Tamara: Normvervaging

  1. bibi

    L.o.v.e. alle festivals en ja we blijven niet altijd even chique op het veld staan…Maar ieder feestje is er weer één om op terug te kijken. Foto voor foto na kan ik meestal maar beter laten hahaha…misschien later nog’s…voor uit de oude doos van weet je nog die goede oude tijd, dat de feestjes nog leuk waren. Zo zal m’n moeder ook wel hebben gekeken toen ze naar de oude Woodstock’foto’s keek.

    Wat betreft het beleid…tja wat kan ik zeggen h.y.p.o.c.r.i.e.t ..maarja..wat willen ze doen dan!!

      /   Reply  / 
  2. Kim

    Goed beschreven column. Je schrijft enorm grappig, maar wel met een doel. Over die meiden kom ik niet meer bij. Leuk leuk

      /   Reply  / 
  3. Susanna Beffie

    Vroege’e'e’r gingen wij ook op stap en toen bestonden die feesten niet , dus om 8uur naar de wallen en lekker dansen op een colaatje of sinasje!!!! Het voordeel daarvan was dat je
    er niet als een verlopen randdebiel het pand verliet. But times are different now.
    Echte muziek wordt haast niet meer gemaakt dus lekkere pillen en coke maakt het dan toch tot een geslaagde party!!!!! Het beperkt zich echter niet tot alleen het feest,
    als je de persoon in kwestie s’middags weer aantreft zien ze er nog slechter uit als de avond daarvoor, en als je ze vraagt hoe was het feest? dan weten zij dat vaak niet meer
    out gegaan van de GHB of te veel extesie met drank!!!
    Ben zelf geen heilig boontje en heb zelf genoeg gefeest,maar zou nu geen teenager willen
    zijn,stappen is leuk maar niet als het halve leven aan je voorbij gaat!
    beveilleging suks overal als mensen willen gebruiken worden ze heel infintief.
    MEN KAN TOCH MOEILIJK DUIZEND MAN VISITEREN?????
    Tamaartje weer een super goed onderwerp en heerlijk geschreven!!!!
    VOORAL DOOR GAAN HEERLIJK!!

      /   Reply  / 
  4. Pure Tamara

    Hahaha, ik zie het al ‘humor runs in the family’

      /   Reply  / 
  5. Nadia

    Hey hallo! Weet je, ik denk dat die meiden het geweldig vinden om er aan het einde (of meteen na binnenkomst) van de dag verlept bij te lopen. Festival shaby chique ouwe!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>