Christian’s Column: Christian goes international

Afgelopen week was het dan eindelijk zo ver. De internationale acteur, producer en regisseur Lorenzo Lamas was in Nederland en ik was gevraagd om de PR en publiciteit te verzorgen. Ongetwijfeld heb je op Glamourblog al het verslag gelezen dat hiervan gemaakt is. Maar ik kan er natuurlijk niet om heen om er in mijn column aandacht aan te besteden want hoe leuk is het als je voor zo’n bekende Amerikaanse TV Ster gevraagd wordt om de PR te doen.

Hollywood Produksiyon haalde Lorenzo naar Istanbul en Nederland.  En ik zeg de bekende ster, maar als je onder de 30 bent dan vraag je je wellicht af wie Lorenzo Lamas is. Ben je echter de 30 gepasseerd dan weet je zeker wie hij is. Immers, grote bekendheid kreeg Lorenzo door zijn rol als Lance Cumson in Falcon Crest. Later speelde hij jarenlang de hoofdrol in Renegade en de laatste tijd speelde hij de rol van Hector Rames in The Bold and the Beautiful. Omdat Lorenzo op dit moment hard in training voor het programma Celebrity Boxing in Amerika heeft hij bij Special Sports in Amstelveen een boksworkout gegeven aan leden van deze super-de-luxe sportschool. En niet alleen voor leden was het interessant… Ook voor Patty Brard en Gerard Joling was de komst van Lorenzo reden om hun sportoutfit aan te trekken en mee te sporten met Lorenzo. Het was echt enorm leuk om dit te mogen doen en kan je zeggen dat Lorenzo erg relaxed was om mee te werken. Maar dat typeert vaak de echte grote sterren.

En van de ene internationale ster naar de andere zou je haast denken want tijdens de voorbereidingen voor Lorenzo werd ik ook gevraagd om de PR te gaan doen voor een van de bekendste mannelijke modellen; Tyson Beckford. Opvallend is dat deze meneer natuurlijk de houdbaarheidsdatum voor een model al heeft overschreden, maar er nog steeds fantastisch uit ziet! Het zal hard werken zijn, maar die sixpack zit er nog steeds kan ik jullie verklappen! Tyson is nog steeds actief in de modellenwereld, maar ook als host van programma’s als America’s Next Super Model en Make me a super model. En ook in landen als Duitsland, Australië en Engeland zat hij in de jury van Next Top Model. En binnenkort dus in Nederland. Via hier, maar ook via twitter (@chrislooman) hou ik jullie uiteraard op de hoogte.

Ron Link, een van de artiesten waar ik mee werk, is deze week begonnen aan de repetities voor het AFAS Sprookjesconcert dat op 26, 27 en 28 mei zal plaatsvinden in Gorinchem. Ron tekende onlangs een contract met theaterproducent Van Hoorne Entertainment, gespecialiseerd in familiemusicals. Ruim 23.000 bezoekers zullen deze dagen zien hoe Ron schittert op het toneel waar hij toch het liefste staat. Uiteraard ga ik even kijken hoe hij, maar ook Geert Hoes, Maud Mulder en Sita het gaan doen. Volgend jaar speelt Ron de rol van de prins in de musical Assepoester.

Tja en verder bestond deze week, naast een beetje ziek zijn, uit veel afspraken die ongetwijfeld gaan leiden tot hele leuke dingen events. Er zitten weer leuke opdrachten in de pijplijn, maar daarover informeer ik jullie als het rond is. Heb altijd geleerd de beer niet te verkopen voor de huid geschoten is en geloof ook wel een beetje dat als je dingen al hard op uit spreekt voordat ze rond zijn ze dan niet door gaan. Dat gebeurde vorige week namelijk ook toen Lorenzo Lamas er was en ook George Michael in Nederland verbleef. We zouden met George en zijn nieuwe vriend gaan eten en ik kon het niet voor me houden en ja toen belde George af dus ik hou voortaan mijn mond dicht totdat ik zeker weet dat het een done deal is.

Tot over twee weken!

Chris

Lees alle columns van Christian voor Glamourblog.nl hier.

Lees ook:Lorenzo Lamas gaf boksles aan Patty Brard en Gerard Joling
Lees ook:Christian’s Column: B-Fashionable & More
Lees ook:Christian’s Column: Time flies when you are having fun…
Lees ook:Nu alweer scheiding voor Marc Jacobs?
Lees ook:Christian’s Column: Life After Football en meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>