Glamourdokter Robert Schoemacher verdacht van miljoenenfraude


Glamourdokter Robert Schoemacher wordt van megafraude verdacht. Schoemacher zou namelijk de afgelopen twee jaar zwart hebben gewerkt en daarmee zowel de Belastingdienst als zijn eigen onderneming voor rond de twee miljoen euro hebben opgelicht.

Deze informatie is afkomstig van betrouwbare bronnen bij justitie. De zaak rondom Schoemacher blijkt al langer te spelen dan vandaag. Anderhalf jaar geleden werd Schoemacher al van fraude verdacht. De Fiod ging daarom over tot invallen bij Medisch Centrum Scheveningen, de kliniek van Schoemacher, en het huis van Schoemacher in Amsterdam. Tijdens deze invallen werden computers, administraties en patiëntendossiers in beslag genomen. Ook werd de telefoon van Schoemacher afgeluisterd.

Volgens Schoemacher is justitie in juni 2007 met het onderzoek begonnen. Van een megafraude is volgens hem geen sprake, en ook het bedrag van 1,5 miljoen euro is onjuist, stelt hij in een schriftelijke verklaring op zijn website.

Lees ook:Robert Schoemacher moet vader betalen
Lees ook:Cosmetica-goeroe Robert Schoemacher is laptop kwijt
Lees ook:Danny K, de vriend van Angela van Hulten, verdacht van coke smokkel
Lees ook:Buitenechtelijke dochter Robert Schoemacher de dupe?
Lees ook:Video: Claudia Schoemacher geeft zich bloot op LXRY Fair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>