Katie Price en Peter Andre vluchten naar het buitenland


Katie Price, ook bekend als Jordan, en Peter Andre zijn naar het buitenland gevlucht. Echter, niet samen… Katie is met de twee jongste kinderen gevlucht naar de Malediven. Ze zou daar in het resort verblijven, waar ze samen met Peter haar huwelijksreis doorbracht. Geen goedkoop toevluchtsoord, want een nachtje in het resort kost zo’n 3.000 euro. Peter op zijn beurt zit momenteel in Cyprus. Hij verblijft daar met zijn broer in het vakantiehuis van de familie.

Er was veel kritiek op het feit dat Katie haar oudste, gehandicapte zoon thuisliet bij een nanny. In een reactie daarop zegt ze op Twitter: ‘Missing Harvey so much, wish he was here. But had to stay at home for his routine and health and did not want to disrupt that.’ Aan de andere kant is heeft ze furieus gereageerd toen ze hoorde dat ook Peter haar zoon Harvey (uit een eerder huwelijk) alleen achterliet om naar het buitenland te vertrekken. Tja, wiens kind is het nu eigenlijk…?!

Lees ook:Katie Price wil niet scheiden
Lees ook:Peter Andre en Jordan gaan scheiden
Lees ook:Peter Andre wil een vluggertje
Lees ook:Katie Price en Alex Reid getrouwd in Vegas!
Lees ook:Katie Price biedt gestrande reizigers een vlucht aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>