Dinand Woesthoff getrouwd op Ibiza


Er werd al weken gespeculeerd wanneer het nu zou gebeuren. Dat het zou gebeuren en wel op Ibiza, dat was een feit. Gisteren was het dan eindelijk zo ver en gaf Kane-zanger Dinand Woesthoff zijn Engelse vriendin Lucy Hopkins het ja-woord.

Het is de tweede keer dat Dinand in het huwelijksbootje stapt. In 2003 trouwde hij in Las Vegas met Guusje Nederhorst, die in 2004 overleed aan borstkanker. Samen met Guusje heeft hij een zoontje: Dean Maddy. Samen met Lucy heeft Dinand ook een zoontje die op 16 december 2006 werd geboren: Jimi Frank.

Aanwezig bij het huwelijk op Ibiza waren onder meer Katja Schuurman, Johnny de Mol en Wendy van Dijk.

Lees ook:Weer zoontje voor Dinand Woesthoff
Lees ook:Dinand Woesthoff wordt voor de derde keer vader
Lees ook:Wendy van Dijk hoogzwanger toch op X Factor presentatie
Lees ook:Meisje voor Wendy van Dijk: Lizzy
Lees ook:Yolanthe verovert hart Johnny de Mol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>