‘Bridget Maasland getrouwd in Vegas’


Is Bridget Maasland dinsdag getrouwd in Las Vegas met haar Pepijn? Het zou zo maar kunnen, want een kijker van RTL Boulevard spotte Bridget samen met Pepijn in Las Vegas. Pepijn droeg een pak en Bridget een schitterende, sexy trouwjurk. Zie de foto’s hier.

De manager van Bridget is op vakantie en zegt van niets te weten. RTL Boulevard belde met Pepijn, maar die hing op. Ze werden gespot vlakbij Ceasars Palace, het hotel waar Bridget en Pepijn zouden verblijven. Het wachten is op een officiele reactie van Bridget zelf…

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Bridget wél getrouwd in Las Vegas! (zie bewijs)
Lees ook:Bridget Maasland en Pepijn uit elkaar!
Lees ook:‘Ex Bridget Maasland doet het met assistente Hans Klok’
Lees ook:Doet Johnny de Mol het met Bridget Maasland?
Lees ook:Breuk Bridget Maasland en Pepijn definitief

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Bridget Maasland getrouwd in Vegas’

  1. Pingback: Bridget wél getrouwd in Las Vegas! (zie bewijs) | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>