Gordon wil eigenlijk niet in de Toppers!

Als je dacht dat de rel rond de Toppers nu ten einde is gekomen, dat heb je het goed mis. Het gezeur rond deze groep zangers in glitterpakken is nog steeds niet ten einde. Gordon wil eigenlijk helemaal niet in de Toppers. Dat heeft hij laten weten aan Wilfried de Jong in het televisieprogramma “24 uur’ dat a.s. maandag wordt uitgezonden.

In het zeer persoonlijke en openhartig gesprek met presentator Wilfried de Jong zegt hij spijt te hebben van zijn terugkeer naar de Toppers. “Daar gaan we weer met dat circus en die bakken met stront. Ik kan het eigenlijk zelf ook niet geloven. Waarom heb ik het gedaan?!” roept hij uit. Gordon liet vorige maand weten tesamen met Gerard Joling terug te keren in de groep die hij eerder dat jaar verlaten had.

Ook vertelt hij dat hij op zijn 18e een poging tot zelfmoord heeft gedaan en geslagen is door zijn ex-vriend, soapacteur Jeff Trachta (The Bold and the Beautiful), waarmee hij midden jaren ’90 enkele maanden een relatie had. 24 Uur met Gordon is maandag 11 januari om 20.15 uur te zien bij de VPRO op Nederland 3.

Lees ook:Gordon wilde vaste vervanger Albert worden
Lees ook:Gordon blijft bij de Toppers
Lees ook:Toppers-rel: Gordon vindt dat hij genaaid is
Lees ook:Gordon de ‘nieuwe’ Topper?
Lees ook:Gordon moet weg bij de Toppers!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gordon wil eigenlijk niet in de Toppers!

  1. patrouschka

    Gordon moet eens ophouden met zeuren en zich gedragen als een volwassen man die weet wat hij wil.
    Hij begrijpt blijkbaar niet dat hij degene is die steeds weer vraagt om bakken stront, en niet al die anderen. Stop daar toch mee Gordon en maak gewoon af waar je aan begonnen bent, dan ben je ook een GROTE JONGEN, en vergeten we dat je een verwend nest bent, dat zich al te graag beklaagt en anderen de schuld geeft van zijn eigen malaise.

      /   Reply  / 
  2. Monique

    Ik heb begrepen dat het programma opgenomen is in de tijd dat Gordon nog twijfelde of hij mee moest doen. Hij heeft een persbericht uit laten gaan dat er momenteel geen enkele twijfel meer is wat hem betreft. Dus wederom een storm in een glas water…

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Gordon wilde vaste vervanger Albert worden | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>