Susan Boyle gaat haar eigen zangwedstrijd organiseren

SUSAN BOYLE performing on NBC's ''Today'' Show at Rockefeller Plaza in New York City on 10-12-2009. K63595HMc. © Red Carpet Pictures

Britain’s Got Talent deelneemster Susan Boyle moet gedacht hebben: wat zij kunnen, kan ik ook. Ze begint haar eigen zangwedstrijd.

De zangeres was een wereldwijde sensatie nadat als ze als stoffige onopvallende huisvrouw meedeed aan het tv-programma Britain’s Got Talent en nu wil zij iemand anders ook dit succes gunnen door zelf een auditie te houden. De winnaar of winnares van deze auditie mag een duet met de zangeres opnemen voor haar nieuwe album, The Gift.

De auditie wordt gehouden op haar eigen website en Susan roept mensen op om mee te doen aan de wedstrijd door een video in te sturen waarop ze het kerstliedje Silent Night zingen. Ze schrijft op haar site: “Vorig jaar kwam mijn droom om een artiest te worden uit na de auditie voor Britain’s Got Talent. Sindsdien heb ik echt een fantastische tijd gehad. Het is een kadootje voor mij geweest en zou ik dit kadootje (The Gift) aan iemand anders door willen geven”

Lees ook:Susan Boyle stopt
Lees ook:Susan Boyle opgenomen in kliniek
Lees ook:Eerdere opname van Susan Boyle opgedoken (luister hier!)
Lees ook:Filmpje: Susan Boyle bij Oprah Winfrey!
Lees ook:Filmpje: Het finale optreden van Susan Boyle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>