Jerry Hall opent met dochter Lizzy de Harrods Sale

Elk jaar wordt er weer een mooie dame uit de kast getrokken om de jaarlijkse sale in warenhuis Harrods te openen. Dit jaar was de eer aan model en actrice Jerry Hall. Zij opende samen met haar dochter Lizzy Jagger, die ook model is, de jaarlijkse uitverkoop na kerstmis.

Hordes mensen hadden zich alweer voor het warenhuis verzameld voor de opening. Jerry droeg een jurk en jas van Roland Mouret met schoenen van Dior. Lizzy droeg een zwarte jurk en jas van Azzedine Alaia en laarzen van Kurt Geiger. De twee kwamen met paard en wagen aan bij het warenhuis waar ze verwelkomd werden door manager Michael Ward. Zie hieronder de video van de opening.

Lees ook:Kate Moss bij opening TopShop
Lees ook:Mickey Rourke op vliegveld aangehouden met 36 kilo
Lees ook:Al-Fayed verkoopt Harrods voor 1,7 miljard
Lees ook:Kate Moss is het nieuwe gezicht van Dior Addict
Lees ook:Eva Herzigova opent de ‘Harrods Summer Sale’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>