Video: Sylvie van der Vaart krijgt eigen Barbie

Sylvie van der Vaart is plastic fantastic. Er is namelijk een ‘Sylvie van der Vaart-Barbie’ uitgebracht. Het is een fashionable stuk speelgoed, want de pop draagt een outfit van ontwerper Jan Taminiau. De outfit droeg ze zelf eerder in het programma Let’s Dance.

Ook de make-up en schoenen zijn voor de pop nagemaakt. De pop werd woensdag gelanceerd tijdens een grote speelgoedbeurs in Duitsland. Helaas voor alle fans: de Sylvie-Barbie is niet te koop omdat er maar één exemplaar is gemaakt.

Sylvie is blij met haar eigen pop: “Als kind vond ik het heerlijk om met mijn Barbie te spelen. Ik trok haar een avondjurk, een witte doktersjas of strandkleding aan. Met Barbie kon ik uren achter elkaar in ontelbare verschillende rollen kruipen. Ik had er nooit van gedroomd dat ik de kans zou krijgen dit ook in het echte leven te doen en ook niet dat mensen me zoveel warmte en steun zouden geven na de persoonlijke tegenslagen die ik heb meegemaakt. Dat ik vandaag deze waardering heb gekregen maakt me heel erg blij.”

Lees ook:Mattel is boos op Barbie’s Bar
Lees ook:Sylvie van der Vaart sexy in lingerie (zie foto’s)
Lees ook:Barbie is zwanger!
Lees ook:Video: Sylvie van der Vaart sexy in BH-commercial
Lees ook:‘Sylvie van der Vaart gaat vreemd!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>