Kerstetalage Maik de Boer afgebrand

Dinsdagavond 14 december is de speciale kerstetalage die stylist Maik de Boer ontworpen heeft voor The Society Shop afgebrand. De speciale Kerstetalage was sinds maandag 13 december in volle glorie te bewonderen in The Society Shop, op de hoek Van Baerlestraat en PC Hooftstraat. Dinsdagavond ontstond er brand in de etalage die naar alle waarschijnlijkheid is veroorzaakt door oververhitting doordat enkele elektriciteitssnoeren waren weggewerkt onder een kleed en een te volle stekkerdoos.

De etalagebrand werd tijdig door het personeel van The Society Shop ontdekt waarmee verdere schade werd voorkomen. Jolien Snijder van The Society Shop reageert dan ook opgelucht: “Gelukkig is de brand beperkt gebleven tot de etalage. Het is natuurlijk wel ontzettend sneu voor gaststylist Maik de Boer die er zo hard aan gewerkt heeft om de mooiste Kerstetalage van Nederland te ontwerpen.”

Maik de Boer toonde hoe je met fashion, style en veel glamour kunt schitteren aan de dinner table. Maik de Boer: “Ik ben me rot geschrokken! Gelukkig is er alleen materiële schade en valt het voor The Society Shop allemaal wel mee. Maar het is zo jammer van al het werk. Wat een domper. Al die mooie spullen afgebrand, en dat allemaal door enkele elektradraden die ik dacht mooi weg te werken onder een tapijt. Dat was eens maar nooit meer!”

Lees ook:Maik de Boer heeft geen Mexicaanse griep!
Lees ook:Inge de Bruijn stijlvolste persoonlijkheid van 2009
Lees ook:Dress and Drinks
Lees ook:De boeren hebben hun vrouw gevonden in Boer Zoekt Vrouw
Lees ook:Première Totem van Cirque du Soleil druk bezocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>