Overnachten in een 7 sterren hotel

In een 5-sterren hotel logeren is al enorm luxe, maar het kan altijd nog luxer. Wat dacht je van een 7-sterren hotel? Daar is er maar één van in de hele wereld: het Burj Al Arab Hotel in Dubai (waar anders?!). De goedkoopste kamer kost hier $ 820 per nacht. Hoe het hotel er aan de buitenkant uitziet, weet iedereen inmiddels wel door de foto die overal opduikt als het over Dubai gaat. Maar hoe ziet het er dan aan de binnenkant uit? Wij nemen je mee in de weelde en luxe van Burj Al Arab…

 

Lees ook:Burj Dubai vandaag geopend
Lees ook:Armani opent eigen hotel in Dubai
Lees ook:Gekoeld strandje in Dubai
Lees ook:Victoria Beckham gevraagd om hotel in Dubai te ontwerpen
Lees ook:Video: Openingsceremonie Burj Dubai

1 Reacties // Reageer

One thought on “Overnachten in een 7 sterren hotel

  1. André de Hooge

    Is dat gratis??? Meteen!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>