Victoria Beckham gevraagd om hotel in Dubai te ontwerpen

Victoria Beckham heeft wel een heel leuk bijbaantje aangeboden gekregen. Ze zou een aanbod van bijna 50 miljoen dollar hebben gekregen om het interieur van een luxe hotel in Dubai te ontwerpen. Wij hebben nooit geweten dat Victoria interieurontwerpster was…

De voormalig Spice Girl zou het aanbod hebben gekregen van Sheik Mohammed bin Rashid al-Maktoum, de grootste man van Dubai, om een op mode geinspireerde ambiance te creeeren voor het nieuwe hotel. Het hotel zal gebouwd worden op Isla Moda. Victoria heeft nog niet besloten of ze op het aanbod ingaat, maar als ze het gaat doen zal ze nauw samenwerken met Chanel ontwerper Karl Lagerfeld.

Lees ook:Armani opent eigen hotel in Dubai
Lees ook:Overnachten in een 7 sterren hotel
Lees ook:Gekoeld strandje in Dubai
Lees ook:Hilton opent hotel in Bahrein
Lees ook:Wesley Sneijder heeft Yolanthe ten huwelijk gevraagd!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Victoria Beckham gevraagd om hotel in Dubai te ontwerpen

 1. An0NiiEmx

  Dit is een normale mening:…

  Ze lijkt erg ongezond, heeft ze anorexia, boumia ofzo??
  Voorderest is ze een mooie vro0uw…
  Beckham is player

    /   Reply  / 
 2. An0NiiEmx

  00PS! NIET BOUMIAA WIST EFFE NIET WAT DAT IS :x

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>