Rel rond ‘dikke’ Benelux Next Topmodellen


Er is een flinke rel rond het tv-programma Benelux Next Topmodel aan het ontstaan. Gisteren bleek in de uitzending van Benelux Next Topmodel dat de modellenbureau’s in Miami de deelneemsters toch echt te dik vonden. Daphne Deckers laat aan de Telegraaf weten dat ze baalt van alle commotie.

“Voor een gewone Nederlandse meid hebben al onze kandidaten een prima figuur. Maar BNTM is een oprecht tv-programma waarin meisjes die fotomodel willen worden eerlijk te horen krijgen wat hen in de grote modesteden te wachten staat. De fotografen, modellenbureaus en modeontwerpers in Miami hebben aangegeven wat er in hún markt gevraagd wordt. Het feit dat Denise en Rosalinde nog steeds in BNTM zitten, geeft echter aan dat de Nederlandse jury wél openstaat voor modellen die misschien niet helemaal binnen de modematen vallen. ” zegt ze.

Jurylid Bastiaan van Schaik zei gisteren in het programma tegen superslanke kandidate Rosalinde: “Je bent een leuk plus-size model.” Waarop Rosalinde zichzelf ook te dik vond. “Ik weet wel dat ik te zwaar ben. Ik baal ervan en als anderen het dan ook blijven zeggen, dan voel je je op een gegeven moment kolossaal.” Hoe werk je een eetstoornis in de hand? Zie de uitzending hier.

Lees ook:Maxime, Denise en Rosalinda finalistes Benelux Next Top Model
Lees ook:Rosalinde is Benelux Next Top Model!
Lees ook:Glamour Cam: Doutzen Kroes voor Repeat
Lees ook:BNTM Rosalinde het nieuwe gezicht van Max Factor
Lees ook:Reallifesoap voor Patricia Paay?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Rel rond ‘dikke’ Benelux Next Topmodellen

  1. Anton

    Dat het zo werkt in de modellenwereld is één maar dat dit op tv komt en veel meisjes een complex aanpraat is echt te verschrikkelijk voor woorden. Ik vraag me af of men zich goed realiseert wat dit teweeg brengt…?

      /   Reply  / 
  2. maryse

    schandalig !!! deze meisjes zijn slank – moeten het nu allemaal kapstokken zijn waarop alle kleren passen !
    De massa van de bevolking heeft toch geen 34 36 van kleding maat.
    Wat men hier weer creëert is een onrealistisch beeld waardoor tieners die naar zo een opmerkingen luisteren nog meer complexen krijgen en het aantal jonge meisjes met magerzucht nog meer zal doen toenemen ! schande !

      /   Reply  / 
  3. Michael

    Die Rosalinde heeft een pracht lichaam als model heel goed getrained juist mooie rondingen vind het eigenlijk raar dat bastiaan alleen kritiek op de gene met de mooiste lichamen waar juist een beetje pit in zit net als de mooie doutzen kroes
    doe ook 1 van de mooiste lichamen heeft

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>