Kleindochter Ernest Hemingway uit de kleren


Dree Hemingway, de kleindochter van Ernest Hemingway, is in een sexy fotoshoot voor V Magazine uit de kleren gegaan. Helemaal van een vreemde heeft ze het niet, want haar moeder Mariel was actrice en speelde ooit de rol van Playboymodel Dorothy Stratten in de film Star 80 uit 1983.

De 22-jarige Amerikaanse schone is opgeleid als balletdanseres, maar is nu full time model. Ze wil het echter maken zonder de naam van haar bekende moeder en grootvader, vertelt ze in V Magazine. Haar grootvader won de Pulitzer prijs en Nobelprijs voor zijn boeken Hij schreef onder meer For Whom The Bell Tolls en The Old Man and the Sea. Maar Dree leest liever de boeken van Harry Potter geeft ze toe.

Moeder Mariel’s meest bekende rol was in de Woody Allen film Manhatten, waarvoor ze een Oscarnominatie kreeg. In 1997 speelde ze ook in Deconstructing Harry. V Magazine met onder meer deze foto’s ligt nu in de winkels.

Lees ook:Tiffani-Amber Thiessen is zwanger
Lees ook:Trailer: De Gelukkige Huisvrouw met Carice van Houten
Lees ook:Angelina Jolie in lesbische erotische film!
Lees ook:Glamourcam: zie de celebs bij de Rembrandt Awards!
Lees ook:Ren je Rot’s Martin Brozius overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>