Miss Gibraltar is Miss World 2009


Gisteravond werd in Johannesburg Kaiane Aldorino uit Gibraltar gekozen tot Miss World. Miss Mexico Perla Beltran Acosta werd tweede en Tatum Keshwar uit gastland Zuid-Afrika eindigde als derde. Alle drie de dames zijn brunettes. Miss Nederland Avalon Chanel haalde de top 3 niet. Het is nog onbekend hoe hoog de Nederlandse eindigde.

Zuid-Afrika pakte flink uit met een schitterende show van twee uur vol traditionele dansen en drumsessies. Dat belooft wat voor het komende WK Voetbal, dat ook in Zuid-Afrika gehouden zal worden. Zie hieronder de beelden van de finale.

Lees ook:Exclusieve avondjurken Miss World Nederland gestolen
Lees ook:Koningin Sofia moedigde Spanje aan in Zuid Afrika
Lees ook:Miss Engeland levert haar titel in na vechtpartij!
Lees ook:Miss Mexico is Miss Universe
Lees ook:Miss Engeland te dik voor de catwalk

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Miss Gibraltar is Miss World 2009

  1. Pingback: Miss Nederland gezocht! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>