Weer een model (22) pleegt zelfmoord

Het lijkt bijna wekelijks te gebeuren in modeland. Vrijdag pleegde weer een model zelfmoord. Het gaat om het Franse model Tom Nicon. Hij maakte een eind aan zijn leven door van zijn twaalf meter hoge appartement in Milaan te springen.

Nicon was onder meer bekend van campagnes van het modemerk Burberry. Het 22-jarige model zou depressief zijn geworden, omdat zijn vriendin de relatie had verbroken.  De zelfmoord van Nicon valt net voor het begin van de Men’s Fashion Week in Milaan. Hij was ‘s middags nog langs geweest bij modemerk Versace om de modeshow te oefenen, die hij in deze week zou lopen voor het merk. De Fashion Week in Milaan gaat ondanks de dood van Nicon door en zal een ode brengen aan het jonge model. Op welke manier dit gaat gebeuren, is nog niet bekend. Naast Burberry en Versace, werkte Nicon ook voor Louis Vuitton en Hugo Boss.

Lees ook:Emma Watson poseert samen met broertje voor Burberry
Lees ook:H&M gaat samenwerking aan met Versace
Lees ook:Mode-ontwerper Alexander McQueen (40) pleegt zelfmoord!
Lees ook:AIFW: Sneak Preview Mattijs
Lees ook:Yolanthe en Wesley gaan samenwonen in Milaan

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Weer een model (22) pleegt zelfmoord

  1. Maud

    Wat vreselijk, zo jong. Tragisch. Moet een stressvol bestaan zijn, dat modellenwereldje.

      /   Reply  / 
  2. Iris

    Wat een spellings- en taalfouten in dit stukje zeg!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>