‘Edgar Davids een relatie met ex Patrick Kluivert’

Angela van Hulten, de ex van Patrick Kluivert, zou de nieuwe geliefde zijn van voetballer Edgar Davids. De twee worden geregeld samen gezien in restaurants en zouden dan niet van elkaar kunnen afblijven. Dit meldt de Telegraaf vandaag.

De liefde zou een paar weken geleden zijn opgebloeid tussen Angela en de 36-jarige Edgar. “De afgelopen maand zijn ze al een paar keer in bekende horecagelegenheden geweest”, zegt een insider. “Ook mensen in de directe omgeving bevestigen voorzichtig de geheime relatie en de stiekeme bezoekjes.”.

Angela scheidde in 2004 van Patrick Kluivert na een huwelijk van vier jaar. Zij hebben drie zoontjes samen. Vorige week werd bekend dat de relatie tussen Edgar Davids en zijn vriendin Gladys Celosse is voorbij is. Na een relatie van negen jaar is deze relatie onlangs verbroken. Deze scheiding heeft wel de nodige consequenties, met name voor Gladys. Zij moet de sport- en welnesscenrum Shen, die ze van Edgar kreeg, sluiten omdat hij zijn geleende geld terug wil. Geld dat zij op dit moment niet heeft. Als Davids inderdaad een relatie heeft met Angela, mag de reden voor deze breuk duidelijk zijn.

Lees ook:Edgar Davids slaat Supertrash miljonaire aan de haak
Lees ook:Video: Gladys Celosse lanceert Gladly
Lees ook:Angela van Hulten bevallen van zoontje
Lees ook:Danny K, de vriend van Angela van Hulten, verdacht van coke smokkel
Lees ook:Angela van Hulten, ex Kluivert, ook aangehouden

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Edgar Davids een relatie met ex Patrick Kluivert’

 1. Arnhemmer

  Patrick Kluivert is een moordenaar, verkrachter en mishandeling,en slechte vader voor hun kinderen. Edgar Davids heeft meer aandacht nodig voor zijn liefde. Edgar Davids is grove beestachtige mens. Hij is ook verdacht mishandeling op ex-vriendin. Angela van Hulten luistert niet naar zichzelf en maakt zelf dommer.
  Zij moet ze loslaten en geen contact met ze terecht omgaan. Heel domme manier voor het liefde delen. Liefdeblind!!!

    /   Reply  / 
 2. Stedeling

  Jammer dat je zo reageert, kluivert is geen moordenaar en ook geen verkrachter. Hij is wel de beste spits die het Nederlands elftal ooit heeft gehad. Edgar Davids heeft zijn vriendin nooit geslagen integendeel zijn ex heeft verschillende keren verteld dat dit verhaal niet waar is. Een beetje dorpse / domme opmerking van een Arnhemmer

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Edgar Davids slaat Supertrash miljonaire aan de haak | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>