Victoria Beckham is zwanger!

De geruchten gingen al langer, maar nu dan eindelijk officieel bevestigd: Victoria Beckham (36) is zwanger! De vrouw van voetballer David Beckham (35) is in verwachting van haar vierde kindje. Het stel heeft al drie zoontjes; Brooklyn, Romeo en Cruz.

Victoria liet al eerder weten meer kinderen te willen, maar liet deze week in een interview weten de hoop op een meisje op te geven. Misschien dat dit dan nu toch nog gaat gebeuren voor de glamourous voetbalvrouw. De kleine wordt begin van de zomer verwacht.

Lees ook:‘Victoria Beckham zwanger van een meisje’
Lees ook:Victoria Beckham naakt (en zwanger) op cover Vogue
Lees ook:De nieuwe borsten van Victoria Beckham
Lees ook:Video: Victoria Beckham kan lachen!
Lees ook:‘Ik ben een normale moeder’ zegt Victoria Beckham

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>