Elton John maakt blingbling iPod voor het goede doel


Elton John houdt wel van flink wat glitter & glamour op zijn tijd. Vooral van glitter, als we zijn podiumcreaties eens onder de loep nemen. De Toppers zijn er niets bij! Niet geheel ontoepasselijk komt er nu een serie iPods op de markt ingezet met Swarovski-kristallen, welke ontworpen zijn voor Elton John AIDS Foundation.

Een groot deel van de inkomsten van deze iPods gaat uiteraard naar deze stichting van de zanger. Er zijn 1.000 Elton John AIDS Foundation iPod nanos gemaakt, welke in negen kleuren verkrijgbaar zijn en waarin de handtekening van Elton John gegraveerd is. En alsof dat nog niet genoeg is staat op de iPod “Rocket Man: The Definitive Hits CD”. De iPod is verkrijgbaar in een 8Gn en 16Gb uitvoering. Leuk voor de fans, maar nog leuker voor degenen die graag een goed doel steunen.

De Elton John AIDS Foundation (EJAF) iPod Nano is te koop via warenhuis Selfridges en Goldgenie voor £399.99 (8Gb) of £449.99 (16Gb).

Lees ook:Hét Oscarfeestje van Elton, de foto’s!
Lees ook:Beautyproduct van de Week: Xperience Weightless Foundation
Lees ook:Beautyproduct van de Week: Glamour Spray
Lees ook:Elton John opgenomen in het ziekenhuis
Lees ook:Madonna geeft meer dan 2 miljoen aan Kabbalah

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>