Maribelle stiekum getrouwd met Gouden Kooi’s Nicolaas


Zangeres Maribelle (echte naam Marie Kwakman, 48) heeft gistermiddag in het diepste geheim haar jawoord gegeven aan Nicolaas Streefkerk (40). Nicolaas was een van de bewoners van de Gouden Kooi. Het tweetal woonde sinds begin vorig jaar samen in Alkmaar.

Het stel leerde elkaar kennen door Gouden Kooi-bewoonster Ilona, die een goede vriendin is van Maribelle. Alleen de beide moeders van het nieuwbakken echtpaar en twee getuigen, waaronder Ilona, waren erbij. De kinderen (Maribelle heeft een zoon, Nicolaas heeft twee dochters en een zoontje) wisten er zelfs niet van.

De van oorsprong Volendamse was ooit de eerste zangeres van BZN. De nummer 1-hit Mon amour werd eerst door haar ingezongen. Maar ze werd vooral bekend door in 1984 deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival met het nummer Ik hou van jou, wat later nog door Gordon werd opgenomen.

Lees ook:Foto Whitney Houston in doodskist gepubliceerd (zie foto!)
Lees ook:Jongetje voor Anouk!
Lees ook:Yolanthe op stap met zoontje Wesley Sneijder
Lees ook:Kylie Minogue komt naar Nederland!
Lees ook:Zangeres Etta James (73) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>