5 miljoen voor Aston Martin van James Bond?

Je zou zomaar in de klassieke Aston Martin DB5 uit 1969 kunnen rijden, die gebruikt werd voor de James Bond films Goldfinger en Thunderball. De auto waarin Sean Connery reed in de films, zal geveild worden in een veiling die georganiseerd wordt door RM Auctions. Je zal hiervoor echter flink in de buidel moeten tasten, de auto zal naar verwachting 5 miljoen dollar op gaan leveren tijdens de veiling op 27 oktober in Londen.

‘The World’s Most Famous Car’ komt compleet met de Q-Branch gadgets zoals namaak machine-geweren, kogelvrij scherm, draaiende nummerborden, oliesprayer, spijker verspreider en rookscherm. De auto was de laatste veertig jaar in het bezit van radiopersonality Jerry Lee, die de auto destijds kocht voor 12.000 dollar. De opbrengsten van de verkoop gaan naar de Jerry Lee Foundation, een organisatie die misdaad wil verminderen.

Lees ook:Het huis van Jerry Seinfeld wat Rihanna bezichtigde
Lees ook:Aston Martin James Bond in Louwman Museum
Lees ook:Rod Stewart verkoopt zijn Lamborghini en Ferrari
Lees ook:Kersthit voor oud nummer Rage Against the Machine
Lees ook:Eddie Van Halen verkoopt twee klassieke auto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>