Beautyproduct van de Maand: Lancaster 365 Cellular Elixir

365 Cellular Elixir van Lancaster is niet helemaal nieuw. Het product is al sinds 2003 verkrijgbaar, maar de ontwikkelingen in huidverzorging gaan snel en dus werd ook dit geweldige product nog eens verbeterd.

De wetenschappers van de Lancaster Laboratoria werken al 40 jaar lang aan de invloed die de UV-­stralen, de belangrijkste oorzaak van DNA-­schade, op de huid hebben. Met als solide basis het succes van 365 Cellular Elixir hebben de wetenschappers van de Lancaster Laboratoria een innovatieve, nieuwe formule ontwikkeld die nog een stap verder gaat op het gebied van beschadigd DNA-­herstel. De kern van deze ongekende formule is een exclusiviteit van Lancaster, een liposoom, dat vier enzymen bevat, werkt direct op de belangrijkste beschadigingssoorten die vastgesteld zijn door de wetenschap.

De 365 Cellular Elixir Intense gebruik je elke morgen en avond als basis onder de normale dag/nachtverzorging. Slechts 3 druppels, al moeten wij eerlijk bekennen soms wel eens een extra druppeltje te gebruiken, omdat het zo heerlijk zacht aanvoelt op je huid. Het resultaat is na vier weken zeker te merken. De huid voelt zacht aan en ziet er gezonder uit en dat terwijl de huid met dit frisse weer toch wel wat te lijden heeft gehad. Alsof de lente onze huid al bewerkt heeft. Een must have in elk badkamerkastje!

365 Cellular Elixir Intense Youth Renewal is sinds januari 2011 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën, warenhuizen en Institut de Beauté’s. Verkrijgbaar in 30 ml pompflacon ( € 69) en 50 ml pompflacon  (€ 89)

Lees ook:La Mer met een tintje
Lees ook:Beautyproduct van de Week: Xperience Weightless Foundation
Lees ook:Een wellness treatment voor je haar
Lees ook:Win een Dove huidverzorgingspakket!
Lees ook:Celebs massaal aan de ‘boob job’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beautyproduct van de Maand: Lancaster 365 Cellular Elixir

 1. Joepie

  Je zou het haast geloven hé? dames? want een onzin, DNA?
  daar ga je toch niet mee kloten?

  nou mijn huid voelt al super zacht aan zonder allerlei valse beloftes in een tube.
  Enige wat het doet is je portomonee super zacht en plat maken ;D

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>