Josh’ Wereld: De iPad is hot!

Ontzettend trots ben ik dat ik als een van de eerste Nederlanders een iPad in mijn handen heb. Sterker nog, ik schrijf deze column op dit nieuwe speeltje. Ook heb ik zojuist mijn reis-schema ingevoerd en wat vluchten in optie gezet. Mijn reis naar NY heb ik trouwens moeten uistellen (en mijn date met Prins Livio dus ook). Mede doordat ik eind van deze maand in LA moet zijn, heb ik besloten maar een retour-ticket naar LA aan te schaffen, met een 2-weekse tussenstop in NY. Dat is wel zo praktisch, want ik blíjf niet heen en weer vliegen, ook niet voor een afspraakje met een prins. En ergens vond ik het bijzonder interessant staan om mijn date af te zeggen (lekker onverschillig). De prins speelt gretig in op mijn onbedoelde ‘hard-to-get-strategie’ en geeft aan zeer flexibel te zijn en er zeker van te zijn deze maand ten minste één avond voor mij vrij te kunnen maken. Ten minste één? Hij gaat er maar meteen vanuit dat ik een vervolgafspraak wil maken. Oh well, als ik dan toch in NY ben… Ik kijk wel even in mijn agenda, op de iPad natuurlijk.

Tot mijn verbazing duurt het nog maar een maand voordat ik naar Zuid-Frankrijk vlieg voor het ‘Festival de Cannes’, een prestigieus international filmfestival waar ik natuurlijk bij wil zijn… Eén van mijn eerste columns voor Glamourblog, schreef ik over dit jetset-event. Het was een onvergetelijke droomreis en uiteraard ben ik voornemens dit jaar minstens zoveel plezier te gaan maken. Normaal gesproken is de Grand Prix in Monaco een soort van aangename afsluiting van het filmfestival. Iedereen vertrekt na een prettige tijd vanuit Cannes naar Monaco, het liefst met jacht of helicopter, om daar in stijl de vakantie/zakenreis af te sluiten onder het genot van gierende banden en veel te veel champagne. Maar helaas vindt de Grand Prix deze keer aan het begin van de week plaats, waardoor ik heel mijn schema moet aanpassen. Of eigenlijk valt het wel mee, ik moet alleen zorgen dat ik, door naar Monaco te varen, geen interessante gelegenheden misloop in Cannes.

Heb er nu al zin in… Het is altijd zó fijn in Zuid-Frankrijk. Ik zet ‘s ochtends trouwens nog steeds koffie in een ontzettend mooie Zuid-Franse kamerjas (gestolen uit Hotel du Cap, Antibes) en pantoffels (meegenomen uit Hotel de Paris, Monaco) en het wordt tijd deze te vervangen. Oh ja, ik heb ook door heel het huis La Prairie-zeepjes liggen en ik ben altijd blij dat mijn BVLGARI-mini-shampoo’tjes zo perfect in mijn toilettas passen als ik op reis ga. Ok, ik geef het toe, ik ben een hotel-kleptomaan, maar ze maken het me ook zó makkelijk! Steeds als ik een shampoo’tje, crème-spoeling of zeepje per ongeluk in mijn toilettas laat verdwijnen, wordt deze dezelfde dag nog vervangen door een nieuwe. En die kamerjas, tja, hij was echt zo lekker zacht… Dus toen ook deze in mijn koffer verdween, was ik niet meer te redden. En stiekem doe ik het ook omdat ik me gewoon blauw betaal aan zo’n mooie hotelkamer en dan heb ik ten minste het gevoel dat ik er langer plezier van heb… Maar nee, ik kan het niet goedpraten en nee, ik vermoed dat ik er ook niet mee wil ophouden.
Ik vermoed dat Angelina Jolie, die vorig jaar tijdens het filmfestival samen met Brad in hetzelfde hotel verbleef, ook gewoon die La Prairie-zeepjes in haar tas stopt. Als ik haar dit jaar weer tegenkom, zal ik het haar eens vragen. Ben benieuwd.

Uiteraard wil ik de iPad mee naar NY, LA en Zuid-Frankrijk, want het is niet alleen een ontzettend handige gadget in perfect hand- en strandtasformaat… Nee, het is ook een soort statussymbool en, na de chihuahua en de adoptiebaby, dé allerhipste accessoire van de A-listers. Ik las net op Twitter dat Paris Hilton er ook eentje heeft en aangezien ik haar vorig jaar in Cannes o-ver-al tegenkwam met haar Blackberry (ik had toen alleen nog maar een iPhone), kan ik nu natuurlijk niet achterblijven… Wat ik van de iPad vind? Ik sluit me aan bij Paris: ‘That’s hot!’

LFS,
Josh

Josh is fotomodel, 23 jaar, gek op shoppen en ontzettend ambitieus. Je leest alles over haar drukke leventje in haar columns op Glamourblog!

Volg Glamourblog op Twitter!

Lees ook:Minder glamour in Cannes dit jaar
Lees ook:Josh’ Wereld: Josh zoekt (én vindt) Prins
Lees ook:Brad Pitt gaat wel naar Cannes!
Lees ook:Sterren in Cannes
Lees ook:Apple presenteert de iPad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>