De hemel op aarde!

We lieten enkele weken geleden al weten “de hemel op aarde” te hebben gevonden. En dat in de vorm van een gezichtscrème, die door vele sterren zoals Sarah Jessica Parker, Heidi Klum, Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Paris Hilton, Oprah Winfrey, Sharon Stone en Halle Berry gebruikt zou worden. Als echte glamourgirls moesten wij dit natuurlijk ook zelf ondervinden, dus testten wij de crème Heaven on Earth zelf uit…

Heaven on Earth is een nieuwe gezichtscrème ontwikkelt door Santi Cosmetics. Het is een exclusieve gezichtscrème die diamant bevat van de sterren uit de kosmos. Dit diamant bezit een veel sterkere energetische uitstraling dan diamant van de aarde. Dit maakt de meteorietencrème niet alleen een ware energybooster voor de huid, maar het laat je ook werkelijk stralen als een ster. De samenstelling van de meteoriet in de Heaven on Earth crème is zo uniek dat de crème uitkomt in een Limited Edition van 2.000 flacons. Dit wetende zijn wij natuurlijk extra zuinig op ons hemelse flesje…

Want een hemels product is het zeker. De crème heeft allereerst al een aangename geur, wat een eerste prettige kennismaking met het product is. Het heeft een duidelijk parfum, maar geen overheersende geur en wij zouden zelfs denken dat deze geur rustgevend is. Bij het aanbrengen op de huid blijkt de crème echt zijdezacht te zijn. Het is goed smeerbaar, wordt perfect door de huid opgenomen en geeft de huid een stralende teint. Alsof er een licht glinstering van de diamant op je huid achterblijft. Na vier weken gebruik, lijkt de huid er echt gezonder en stralender uit te zien.

Wij moeten toegeven: wij zijn hooked! Maar daar komt dan het punt om de hoek kijken, wat er weer meteen voor zorgt dat we met beide benen op de grond staan. Heaven on Earth mag dan letterlijk de hemel op aarde zijn voor vrouwen, de prijs is ook uitzonderlijk exclusief te noemen. Een flacon van 50 ml kost namelijk 250 euro! Bovendien… wat moeten we nou toch als deze 2.000 flacons op zijn?! De celebs slaan deze creme vast al rijkelijk in. Dus hup naar de webshop van Santi Cosmetics om onze verslaving te blijven voeden… Tja, je bent een glamourgirl of niet natuurlijk!

Lees ook:Edelstenen op de rode loper bij de Oscars!
Lees ook:Beautyproduct van de Maand: Lancaster 365 Cellular Elixir
Lees ook:Celebs massaal aan de ‘boob job’
Lees ook:TIP: Planet Earth in Concert
Lees ook:Glamour voor je handen

1 Reacties // Reageer

One thought on “De hemel op aarde!

  1. Pingback: Tweets die vermelden De hemel op aarde! | Glamour -- Topsy.com

  2. Tamara

    Okeetje, ik ben zeer benieuwd. Ik heb het besteld en zal jullie daarvan op de hoogte houden natuurlijk…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>