Zangeres Adele bang voor Anna Wintour


De geweldige volslanke zangeres Adele maakt een uitstapje naar de modewereld. Ze zal namelijk gaan poseren voor het beroemde blad Vogue. De fotoserie zal gemaakt worden door niemand minder dan topfotografe Annie Leibovitz.

Adele moest voor de doorpas voor de fotoshoot op audientie komen bij mode-bitch Anna Wintour (hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue). Adele was erg zenuwachtig voor deze ontmoeting. “Het was net zoals in The Devil Wears Prada”, vertelt ze. “Ik was doodsbang, maar ze was hartstikke aardig. Ze vroeg welke modelabels ik leuk vond en verzon toen maar wat merken waarvan ik zeker wist dat ze wel eens in Vogue hadden gestaan”. Anna Wintour zal Adele ook kleden voor de Grammy Awards, waarbij ze genomineerd is voor maar liefst vier awards.

Adele scoorde het afgelopen jaar hits met Chasing Pavements en Cold Shoulder. Ze was een van de favoriete gasten van Paul de Leeuw. (zie hieronder)

Lees ook:Lady Gaga lekt naaktfoto cover Vogue
Lees ook:Vogue komt naar Nederland
Lees ook:Victoria Beckham naakt (en zwanger) op cover Vogue
Lees ook:Video: Bastiaan van Schaik de nieuwe Anna Wintour
Lees ook:Modellen en sterren brengen laatste eer aan Alexander McQueen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zangeres Adele bang voor Anna Wintour

  1. Pingback: The Celeb Buzz » Blog Archive » Zangeres Adele Bang Voor Anna Wintour | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>