Kajagoogoo ook weer bij elkaar. Met Limahl!


Na Spandau Ballet gaat er weer een groep uit de jaren ’80 op tournee. De popgroep Kajagoogoo is weer bij elkaar en zelfs in de originele bezetting inclusief Limahl (echte naam Christopher Hamill). Hij verliet de groep in 1983, dus alweer dik 25 jaar geleden, waarna basgitarist Nick Beggs de zang op zich nam.

Hun grootste hit was Too Shy in 1983, vlak voordat Limahl de groep moest verlaten. Deze haalde de nummer 1 positie. Volgens de inmiddels 50-jarige Limahl heeft het 25 jaar geduurd voordat ze allemaal volwassen werden en de strijdbijl konden begraven. De tour start in september in Engeland. Data voor Europa zijn nog niet bekend gemaakt, maar wellicht volgen deze net als bij Spandau Ballet.

Foto: BBC

Lees ook:Spandau Ballet komt weer naar Nederland
Lees ook:Update: Comeback voor Spandau Ballet
Lees ook:Spandau Ballet komt naar Amsterdam!
Lees ook:Take That pakt uit met miljoenenshow (zie videos!)
Lees ook:Vader en moeder Kemp overlijden binnen 48 uur na elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>